Canius
Canius Real Estate, vastgoedmakelaar met het hoofdkantoor in Sint-Truiden en actief in de provincies Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg en Luik. 

Canius

Canius Real Estate maakt modern en energiezuinig wonen toegankelijk voor iedereen dankzij innovatieve concepten zoals Hamsterhuren.
Plankstraat 13, 3800 Sint-Truiden

STEEDS OP ZOEK NAAR NIEUWE WOONOPLOSSINGEN IN EEN DYNAMISCHE VASTGOEDMARKT

Met innovatieve concepten zoals Hamsterhuren en build-to-rent creëren ze woningen die kwalitatief en betaalbaar zijn. Op die manier houden ze de vastgoedmarkt, die steeds veeleisender wordt, toegankelijk voor iedereen.

Steeds meer mensen slagen er niet meer in om aan woonsparen te doen. Om de vastgoedmarkt voor iedereen toegankelijk te houden, werkte Canius Real Estate mee het concept Hamsterhuren uit.

Daarmee kunnen huurders minstens de helft van hun huishuur inbrengen om de woning aan te kopen. De grote vraag naar hamsterhuurpanden toont aan dat ze met deze vernieuwende woonoplossing een belangrijke maatschappelijke meerwaarde creëren.

Tegelijkertijd zien ze dat huren op zich ook in opmars is. Daarom specialiseerden ze zich in het build-to-rentconcept. Al vanaf de ontwerpfase zitten ze mee aan tafel met institutionele beleggingsfondsen en ontwikkelaars om woningen te bouwen die specifiek op huren gericht zijn. Ze geven dan input vanuit hun eigen verhuurervaring en hun visie op modern comfort en duurzaamheid.

Een woning moet in de eerste plaats een plek zijn waar je kan thuiskomen. De panden in hun aanbod zijn dan ook stuk voor stuk comfortabel en modern. Daarnaast selecteren ze alleen projecten die voldoen aan de EPB-normen (EnergiePrestatie en Binnenklimaat).

Die criteria zijn streng – en maar goed ook. De ecologische ingrepen dragen bij aan dat dagelijkse comfort en zorgen ervoor dat de woning altijd zijn waarde blijft behouden. Tot slot zijn die regenwaterput en die energie uit hernieuwbare bronnen natuurlijk ook goed voor het milieu.

Aanbod - Canius

Hieronder vind je een overzicht van het aanbod aan vastgoed van Canius.
Locatie
Zoeken
Te koop
Vanaf € 197.912 (excl. kosten)
Botanica
Pastorijstraat, 3530 Houthalen-Helchteren
Appartement
1 - 3
Slaapkamer(s)
1
Badkamer(s)
53 - 145
m2
Bew. Oppervl.
53 - 145
m2
Bew. Oppervl.
Te koop
Vanaf € 351.026 (excl. kosten)
Guldenbodem
Guldenbodemlaan, 3840 Borgloon
Huis
3
Slaapkamer(s)
1
Badkamer(s)
166 - 170
m2
Bew. Oppervl.
166 - 170
m2
Bew. Oppervl.
Canius Real Estate, vastgoedmakelaar met het hoofdkantoor in Sint-Truiden en actief in de provincies Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg en Luik. 

Heb je een vraag voor Canius?

privacy(Required)

Relevante artikels - Canius

Hieronder vind je een overzicht van relevante artikels, persberichten en blogs die betrekking hebben op de activiteiten en aanbod van Canius.
Bent u op zoek naar een serene woonomgeving met een hoog charmegehalte? Ontdek dan ons nieuwe woonproject, Guldenbodem, in Borgloon....
Stap binnen in Botanica, een woonwijk in Houthalen-Helchteren die bekendstaat als een groene oase te midden van het bruisende Limburg....
Botanica, een unieke woonwijk met een nadruk op groen en rust, biedt een ideale leefomgeving in het hart van Limburg....
Bekijk alle artikels