Botanica Houthalen: Een Groen Getint Verhaal van Hedendaags Wonen

Wie op zoek is naar een nieuwbouwappartement in Houthalen-Helchteren, hoeft niet verder te zoeken. Botanica, een unieke woonwijk met een nadruk op groen en rust, biedt een ideale leefomgeving in het hart van Limburg.

Perfect Afgestemde Locatie voor Bewoners

De locatie van Botanica is perfect afgestemd op de behoeften van haar bewoners. Gelegen in een kalme, groene omgeving in Houthalen-Helchteren, biedt het de rust van het platteland zonder concessies te doen aan de nabijheid van essentiële voorzieningen. Scholen, winkels, restaurants en openbare diensten bevinden zich allemaal op een steenworp afstand, waardoor het dagelijks leven gemakkelijk en comfortabel wordt. Bovendien bevindt de oprit van de E314 zich in de nabije omgeving, wat de bereikbaarheid naar andere steden in Limburg en Vlaanderen vergemakkelijkt.

Veelzijdige Keuze aan Appartementen voor Hedendaags Comfort

Wat Botanica echt onderscheidt, is de veelzijdige keuze aan appartementen die het te bieden heeft. Met opties variërend van 1 tot 3 slaapkamers, presenteren de ruime en lichtrijke appartementen een eigentijdse leefruimte waar comfort centraal staat. Bovendien beschikken alle eenheden over een royaal terras of balkon, waardoor bewoners kunnen genieten van frisse lucht en een prachtig uitzicht op hun omgeving. Voor extra gemak is er ook een ondergrondse parkeergelegenheid voorzien, wat de leefbaarheid en functionaliteit van Botanica nog verder verhoogt.

Groen en Duurzaam Leven in Botanica

Wat deze woonwijk echt bijzonder maakt, is de sterke nadruk op groen en duurzaamheid. De gebouwen zelf zijn ontworpen met energiezuinigheid in gedachten, en er wordt gebruik gemaakt van ecologisch verantwoorde materialen. Hierdoor draagt Botanica niet alleen bij aan een duurzame toekomst, maar creëert het ook een gezonde en milieubewuste leefomgeving voor haar bewoners. De aanwezigheid van een gemeenschappelijke tuin biedt een extra dimensie aan het groene aspect, waar bewoners kunnen ontspannen, samenkomen en genieten van de natuurlijke schoonheid om hen heen.

Levensstijlkeuze met Talloze Voordelen

De keuze voor Botanica is niet zomaar een beslissing, maar eerder een levensstijlkeuze met talloze voordelen. De rustige, groene omgeving vormt een tegenwicht voor het drukke stadsleven, terwijl de vlotte verbinding met alle benodigde faciliteiten het dagelijks leven vergemakkelijkt. De ruime keuze aan appartementen zorgt ervoor dat er voor elk wat wils is, terwijl de duurzame benadering van de woonwijk een positieve impact heeft op zowel de leefomgeving als het milieu. De aanwezigheid van een gemeenschappelijke tuin biedt een gemeenschappelijke ruimte waar bewoners kunnen genieten van ontspanning en sociale interactie.

Nieuwsgierig naar Botanica? Neem een Kijkje op de Website!

Mocht je nieuwsgierig zijn naar wat Botanica te bieden heeft, neem dan zeker een kijkje op de website [https://belgium.immowi.com/appartementen-te-koop/botanica/houthalen/]. Ontdek de groene twist van hedendaags wonen in Houthalen-Helchteren.

Te koop
Vanaf € 197.912 (excl. kosten)
Botanica
Pastorijstraat, 3530 Houthalen-Helchteren
Appartement
1 - 3
Slaapkamer(s)
1
Badkamer(s)
53 - 145
m2
Bew. Oppervl.
53 - 145
m2
Bew. Oppervl.
In het bruisende Waregem, omarmd door een rijke geschiedenis en levendige gemeenschap, verrijst Villa Churchill, een parel van modern wonen....
Een wereld van comfort en moderne elegantie met Residentie Marguerite, een vastgoedproject van Lintoo Projects in Passendale....
Middelkerke, een charmante kustgemeente in België, is een verborgen parel voor liefhebbers van de zee en het strand....