Betreed de Groene Oase van Botanica in Houthalen-Helchteren

Stap binnen in Botanica, een buitengewone woonwijk in Houthalen-Helchteren die bekendstaat als een groene oase te midden van het bruisende Limburg. Deze unieke locatie combineert rust en natuur, waardoor het een project van uitzonderlijke kwaliteit is.

Verbonden met de Natuur

De wijk is zorgvuldig ontworpen met een focus op groen, omringd door weelderige parken, serene waterpartijen en majestueuze bomen die samen een oase van rust creëren. Ontspan op je eigen terras of balkon en laat je omringen door de verfrissende lucht en het harmonieuze gezang van vogels.

Moderne Luxe in het Groen

De appartementen zelf zijn ruim, lichtrijk en modern afgewerkt, met open keukens, grote ramen en een buitenruimte om te genieten van het groen. Bovendien zijn ze energiezuinig, wat bijdraagt aan duurzaam wonen met alle moderne voorzieningen.

Groen, Rustig en Toch Nabij Alle Faciliteiten

Wat Botanica nog aantrekkelijker maakt, is de perfecte locatie. Hoewel de wijk zich in een rustige en groene omgeving bevindt, zijn alle benodigde faciliteiten binnen handbereik. Scholen, winkels, restaurants en openbare diensten zijn allemaal in de buurt, en de nabijheid van de E314 biedt vlotte verbindingen naar andere steden in Limburg en Vlaanderen.

Bruisend Houthalen-Helchteren

Houthalen-Helchteren zelf is een bruisende gemeente met een overvloed aan activiteiten, cultuur en sport. Van de prachtige natuur in het Teutonenbos tot het winkelcentrum in het hart van de gemeente en het culturele aanbod van het C-mine cultuurcentrum, de omgeving biedt voor elk wat wils.

Rust, Groen, Comfort en Centraliteit bij Botanica

In essentie biedt Botanica de perfecte combinatie voor degenen die op zoek zijn naar rust en groen, zonder concessies te doen aan comfort en centraliteit. Ontdek meer over Botanica op de website https://belgium.immowi.com/appartementen-te-koop/botanica/houthalen/.

De voordelen van Botanica, zoals de groene oase, modern wonen, energiezuinigheid, perfecte locatie en bruisende omgeving, maken het tot een uitstekend project om thuis te komen.

Te koop
Vanaf € 197.912 (excl. kosten)
Botanica
Pastorijstraat, 3530 Houthalen-Helchteren
Appartement
1 - 3
Slaapkamer(s)
1
Badkamer(s)
53 - 145
m2
Bew. Oppervl.
53 - 145
m2
Bew. Oppervl.
Te koop
Vanaf € 351.026 (excl. kosten)
Guldenbodem
Guldenbodemlaan, 3840 Borgloon
Huis
3
Slaapkamer(s)
1
Badkamer(s)
166 - 170
m2
Bew. Oppervl.
166 - 170
m2
Bew. Oppervl.
In het bruisende Waregem, omarmd door een rijke geschiedenis en levendige gemeenschap, verrijst Villa Churchill, een parel van modern wonen....
Een wereld van comfort en moderne elegantie met Residentie Marguerite, een vastgoedproject van Lintoo Projects in Passendale....
Middelkerke, een charmante kustgemeente in België, is een verborgen parel voor liefhebbers van de zee en het strand....