Guldenbodem: Een Landelijk Juweeltje in Borgloon

Bent u op zoek naar een serene woonomgeving met een hoog charmegehalte? Ontdek dan ons nieuwe woonproject, Guldenbodem, in Borgloon. Hier vindt u 12 prachtige woningen die een harmonieuze fusie vormen tussen de gezelligheid van een landelijke inrichting en de meest geavanceerde technieken. Binnen dit aanbod bevinden zich 2 vrijstaande woningen en 10 halfopen bebouwingen, elk met hun eigen unieke karakter en allure.

Uitstekende Kwaliteit in Elk Aspect met Dank aan Thys Housing

Thys Housing, een toonaangevende projectontwikkelaar, zet zich onwankelbaar in voor duurzame en esthetische constructies. Deze weelderige woningen, vervaardigd uit licht geprofileerd staal, bieden niet alleen een visueel genot maar zijn ook voorzien van uitstekende isolatie voor ongeëvenaard comfort en energiezuinigheid. Het gebruik van geprofileerd staal vergroot bovendien het bruikbare vloeroppervlak zonder concessies te doen aan duurzaamheid. Onze zorgvuldige planning en innovatieve ontwerpen streven naar een baanbrekend energieneutraal resultaat, waarmee onze huizen niet alleen inspirerende kunstwerken zijn, maar ook vooroplopen in de groene revolutie van de toekomst.

Compleet Aangepast aan Jouw Voorkeur

De nieuwbouwwoningen zijn volledig aanpasbaar aan de wensen van de klant. Elk huis wordt met alle afwerkingen opgeleverd, en u heeft de mogelijkheid om de laatste hand te leggen. Hierbij kunt u uw eigen stijl en voorkeuren tot uiting brengen in elk aspect van uw nieuwe woning, waardoor het een echt thuis wordt dat perfect past bij uw levensstijl.

De Voordelen van Guldenbodem

  • 3 ruime slaapkamers
  • Uitbreidingsmogelijkheid voor de zolderverdieping
  • Overdekte carport
  • Fraai aangelegde tuin
  • Idyllische ligging in het charmante Borgloon, nabij het bruisende centrum
  • Alle benodigde faciliteiten binnen handbereik, inclusief goede bereikbaarheid via invalswegen

Guldenbodem biedt niet alleen een plek om te wonen, maar een levensstijl waar u altijd al van gedroomd heeft. Een plek waar modern comfort en klassieke charme samenkomen in perfecte harmonie. Kom en ontdek zelf de magie van Guldenbodem – uw eigen stukje paradijs in het hart van Borgloon.

Te koop
Vanaf € 351.026 (excl. kosten)
Guldenbodem
Guldenbodemlaan, 3840 Borgloon
Huis
3
Slaapkamer(s)
1
Badkamer(s)
166 - 170
m2
Bew. Oppervl.
166 - 170
m2
Bew. Oppervl.
In het hart van België ligt het charmante Borgloon, een stad die bekend staat om haar pittoreske schoonheid en een sfeer van rust...