Project in de Spotlight: Greenwood Sint-Lambrechts-Woluwe – Een Oase van Luxe en Comfort

Sint-Lambrechts-Woluwe, een gemeente die bekend staat om zijn groene pracht en elegante ambiance, verwelkomt een opvallend nieuw woonproject: Greenwood, bestaande uit project TomoWo en project YouWo. Gepresenteerd door Altro Projects, een gerenommeerde makelaar, en ontwikkeld door Eiffage, is Greenwood een plek waar de locatie, de verscheidenheid aan gebouwen en de reputatie van de ontwikkelaar samenkomen om een unieke woonervaring te bieden.

De Betovering van Sint-Lambrechts-Woluwe

Greenwood bevindt zich in het hart van Sint-Lambrechts-Woluwe, een gemeente die de perfecte balans vindt tussen natuurlijke schoonheid en stedelijke toegankelijkheid. Gelegen nabij het weelderige Woluwe Park, biedt deze locatie bewoners de mogelijkheid om te genieten van rustige natuurwandelingen en tegelijkertijd profiteren van de nabijheid van voorzieningen zoals winkels, restaurants en scholen. Het is de ideale plek voor wie op zoek is naar de charme van het platteland zonder de gemakken van de stad te willen missen.

Diversiteit in het Greenwood Woningaanbod

Een van de meest opvallende kenmerken van Greenwood is de diversiteit aan gebouwen en woningtypes. Of je nu de voorkeur geeft aan een ruim appartement met een prachtig uitzicht, een gezellige stadswoning met een eigen tuin, of een exclusief penthouse met eersteklas voorzieningen, Greenwood biedt een uitgebreide keuze aan woonopties. Dit maakt het project aantrekkelijk voor verschillende levensstijlen en behoeften.

Eiffage - Een Symbool van Kwaliteit

Achter Greenwood staat Eiffage, een gerenommeerde ontwikkelaar met een lange geschiedenis van hoogwaardige projecten. Eiffage heeft zich bewezen als een betrouwbare en innovatieve speler in de vastgoedsector. Hun toewijding aan kwaliteit, duurzaamheid en modern design is zichtbaar in elk aspect van Greenwood.

Eiffage zet zich in om woonervaringen te creëren die de tand des tijds doorstaan en de verwachtingen van bewoners overtreffen. Met Greenwood voegen ze een nieuw juweel toe aan hun portfolio en beloven ze een uitzonderlijke levensstijl te bieden aan degenen die hier hun thuis vinden.

Een Toekomstige Woondroom

Greenwood in Sint-Lambrechts-Woluwe is veel meer dan alleen een woonproject; het is een toekomstige woon droom die werkelijkheid wordt. Met de ongeëvenaarde locatie, het uitgebreide woningaanbod en de betrokkenheid van Eiffage bij kwaliteit en design, belooft Greenwood een buitengewone gemeenschap te worden waar bewoners kunnen genieten van luxe en comfort in overvloed.

Of je nu op zoek bent naar een rustig toevluchtsoord te midden van groen of een stijlvolle stads ervaring met alle gemakken binnen handbereik, Greenwood heeft voor elk wat wils. Neem contact op met Altro Projects voor meer informatie over dit opwindende project en laat je betoveren door de allure van Greenwood, waar wonen een nieuwe dimensie krijgt.

Te koop
Vanaf € 499.000 (excl. kosten)
YouWo
Allée Christian de Duve 11, 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe
2 - 3
Slaapkamer(s)
2 - 3
Badkamer(s)
120
m2
Bew. Oppervl.
120
m2
Bew. Oppervl.
Te koop
Vanaf € 244.200 (excl. kosten)
TomoWo
Tweehuizenweg 70, 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe
1 - 3
Slaapkamer(s)
1 - 2
Badkamer(s)
48 - 132
m2
Bew. Oppervl.
48 - 132
m2
Bew. Oppervl.
Te koop
Invest
Vanaf € 205.500 (excl. kosten)
City Gate
Kerklaan 65, 1830 Machelen
Appartement
1 - 3
Slaapkamer(s)
1
Badkamer(s)
56 - 125
m2
Bew. Oppervl.
56 - 125
m2
Bew. Oppervl.
In het bruisende Waregem, omarmd door een rijke geschiedenis en levendige gemeenschap, verrijst Villa Churchill, een parel van modern wonen....
Een wereld van comfort en moderne elegantie met Residentie Marguerite, een vastgoedproject van Lintoo Projects in Passendale....
Middelkerke, een charmante kustgemeente in België, is een verborgen parel voor liefhebbers van de zee en het strand....