Logo Ipon

IPON

IPON verenigt individuele woonkwaliteit en collectieve meerwaarde in nieuwbouwprojecten.
Kapelanielaan 9C, 9140 Temse

IPON bestaat uit een klein, hecht team, dat wordt aangestuurd door oprichter Peter De Nil. Gedurende de voorbije 30 jaar is IPON actief als projectontwikkelaar, met als hoofdactiviteit residentiële projecten. Hierbij zijn kwaliteit en duurzaamheid steeds onze fundering geweest.

Dit op vlak van uitvoering, maar ook op vlak van relaties. Een persoonlijke aanpak en nauwe betrokkenheid zijn in elke fase van een project essentieel.  Als familiebedrijf zijn ze uitgegroeid tot een solide en solvabele speler binnen de markt, met deskundigen op elk niveau binnen hun muren – van aankoop en ontwikkeling tot en met uitvoering. Ze bouwden verder op een stabiele basis van samenwerkingen met externe architecten, kwaliteitsvolle leveranciers, aannemers en experts in diverse domeinen binnen de sector.

Ze blijven vernieuwingen binnen de sector op de voet volgen en vertrouwen op de expertise van de mensen met wie Ze samenwerken. Zo kunnen ze steeds hoogwaardige en futureproof projecten afleveren.

Aanbod - IPON

Hieronder vind je een overzicht van het aanbod aan vastgoed van IPON.
Locatie
Zoeken
Te koop
Vanaf € 302.000 (excl. kosten)
Residentie Parklaan
Welzijnsweg, 2870 Puurs-Sint-Amands
2 - 3
Slaapkamer(s)
1
Badkamer(s)
85,7 - 134,1
m2
Bew. Oppervl.
85,7 - 134,1
m2
Bew. Oppervl.
Te koop
Vanaf € 269.500 (excl. kosten)
Zuunhof
Jan Vanderstraetenstraat, 1600 Sint-Pieters-Leeuw
1 - 3
Slaapkamer(s)
1 - 2
Badkamer(s)
70 - 190
m2
Bew. Oppervl.
70 - 190
m2
Bew. Oppervl.
Logo Ipon

Heb je een vraag voor IPON?

privacy(Required)

Relevante artikels - IPON

Hieronder vind je een overzicht van relevante artikels, persberichten en blogs die betrekking hebben op de activiteiten en aanbod van IPON.
Geen artikels gevonden