Bouw Je Droomwoning aan de Belgische Kust: Coastal Garden

Sint-Idesbald, gelegen in het betoverende Koksijde, verwelkomt gepassioneerde huiseigenaars en investeerders om deel te nemen aan het buitengewone Coastal Garden-project. Dit unieke vastgoedaanbod omvat een bouwgrond opgedeeld in 8 exclusieve bouwloten, met een prijs die begint vanaf € 350.000. Coastal Garden biedt de perfecte gelegenheid voor diegenen die hun droomwoning aan de Belgische kust willen realiseren, en het onderscheidt zich door het voordeel van geen bouwverplichting.

Een Stukje Paradijs aan de Belgische Kust

Sint-Idesbald, gelegen langs de prachtige kustlijn van Koksijde, biedt een adembenemend uitzicht op de zee, schilderachtige duinen en een charmante omgeving. Coastal Garden, genesteld in deze idyllische setting, is meer dan zomaar een bouwgrond; het is een uitnodiging om deel uit te maken van een gemeenschap die leeft op het ritme van de zee en de natuur.

Unieke Bouwkavels, Oneindige Mogelijkheden

Coastal Garden biedt 8 ruime bouwloten, elk als een blanco canvas voor jouw droomwoning. Of je nu verlangt naar een moderne villa met strakke lijnen, een gezellige kustcottage met karakter of een eigentijdse duplex met panoramisch uitzicht, deze bouwgrond stelt je in staat om jouw visie te realiseren. Met prijzen die beginnen bij € 350.000, vertegenwoordigt deze investering niet alleen de aankoop van vastgoed, maar ook van de levensstijl die je altijd hebt gewenst.

Geen Bouwverplichting, Volledige Flexibiliteit

Een opmerkelijk kenmerk van Coastal Garden is de afwezigheid van een bouwverplichting. Hier krijg je de vrijheid om jouw droomhuis te plannen en te bouwen op jouw eigen tempo. Of je nu direct aan de slag wilt gaan of de ontwikkeling van jouw project wilt spreiden over meerdere jaren, Coastal Garden geeft je de flexibiliteit die je nodig hebt.

Coastal Garden is niet alleen een vastgoedbelegging; het is een investering in de kunst van het kustleven. Met de mogelijkheid om elke dag te ontwaken met de frisse zeelucht, te genieten van ontspannen wandelingen langs het strand en te profiteren van de talloze recreatieve activiteiten in de omgeving, biedt dit project een unieke kans om te investeren in jouw welzijn en levenskwaliteit.

Te koop
Vanaf € 350.000 (excl. kosten)
Coastal Garden
Goffinlaan, 8670 Koksijde
Bouwgrond
n.v.t.
Slaapkamer(s)
n.v.t.
Badkamer(s)
500 - 816
m2
Bew. Oppervl.
500 - 816
m2
Bew. Oppervl.
In het bruisende Waregem, omarmd door een rijke geschiedenis en levendige gemeenschap, verrijst Villa Churchill, een parel van modern wonen....
Een wereld van comfort en moderne elegantie met Residentie Marguerite, een vastgoedproject van Lintoo Projects in Passendale....
Middelkerke, een charmante kustgemeente in België, is een verborgen parel voor liefhebbers van de zee en het strand....