Property ID:    TOPESTATES-VILLA-DON-ESTEBAN

Villa Don Esteban

Vanaf
227.500
(excl. kosten)
Torre-Pacheco, Spanje
Te koop
Villa
Partner

Top Estates

Categorie
Investeringsvastgoed, Luxe vastgoed, Residentieel vastgoed, Tweede verblijf, Vakantiewoning, Villa
Slaapkamers
2 - 3
Badkamers
2
Bewoonbare oppervlakte
74 - 85
m2
Grond oppervlakte
66 - 78
m2
Garage
Aanwezig
Bouwjaar
2023
Prijs
Vanaf
227.500
(excl. kosten)

Villa Don Esteban

Villa Don Esteban is een nieuwbouwproject in het rustige dorp Roldán (Torre-Pacheco), Murcia. Een regio die gekend staat om zijn rust en zijn gezonde, typische Spaanse sfeer. Gelegen op 20 minuten van de internationale luchthaven van Murcia en 30 minuten rijden van de grootsteden Cartagena en Murcia. Het project Villa Don Esteban bestaat uit 11 exclusieve villa’s. De villa’s zijn voorzien van 2 of 3 slaapkamers, 2 badkamers, een tuin, autostaanplaats, solarium en privaat zwembad van ongeveer 4,5 m x 2,5 m.

De keukens van Villa Don Esteban zullen volledig wit zijn gecombineerd met hout en uitgerust met een koelkast, oven, geïntegreerde afwasmachine, keramische kookplaat en dampkap. De badkamers worden voorzien van badkamermeubels, spiegels, verlichting en doucheschermen. Op het solarium wordt een zomerkeuken geïnstalleerd om te kunnen genieten aangename barbecues onder de Spaanse zon. De ingebouwde slaapkamerkasten worden voorzien van ladeblokken.

Er kan nog gekozen worden uit drie verschillende opties voor badkamers en vloeren, behalve in de buitenruimtes.

De prijzen hieronder zijn de vanaf prijzen voor een villa met 2 of 3 slaapkamers.

Units - Villa Don Esteban

Vind hier een overzicht van de verschillende nog beschikbare units in project Villa Don Esteban

Unit

Bewoonbare opp.

Slaapkamers

Badkamers

Prijs

Unit

Bew. opp.

Slpks

Bdks

Prijs

Villa Don Esteban in beeld

INTERIEUR
INTERIEUR
EXTERIEUR
EXTERIEUR
https://immowatchers.com/partners/top-estates/

Wens je meer informatie over Villa Don Esteban?

We bezorgen jou de nodige info per e-mail en brengen jou met plezier in contact met onze partner.

privacy(Required)
https://immowatchers.com/partners/top-estates/

Gerelateerde panden of projecten

Vind hier een overzicht van gerelateerde panden of projecten.

Te koop
Invest
Vanaf € 199.000 (excl. kosten)
Residencia Rainbow
Roldán, Spanje
Appartement
2 - 3
Slaapkamer(s)
2
Badkamer(s)
80.1 - 80.6
m2
Bew. Oppervl.
80.1 - 80.6
m2
Bew. Oppervl.

Gelegen in Torre-Pacheco

Torre-Pacheco is een charmante gemeente gelegen in de regio Murcia, Spanje, bekend om zijn aantrekkelijke vastgoedmarkt die zowel lokale bewoners als internationale kopers aantrekt. De stad ligt in de vruchtbare vlakte van de Mar Menor, wat resulteert in een prachtig landschap met weelderige groene gebieden en een mild mediterraan klimaat. Veel mensen kiezen ervoor hier te kopen vanwege de aantrekkelijke vastgoedprijzen in vergelijking met andere delen van Spanje.

Vastgoed in Torre-Pacheco wordt vaak gekenmerkt door moderne bouwstijlen en ruime woningen met uitzicht op het omliggende platteland. Voor velen is de aankoop van onroerend goed in deze regio aantrekkelijk vanwege de rustige levensstijl die het biedt, met toegang tot alle voorzieningen die men nodig heeft. Het is ook populair als een tweede verblijf vanwege de nabijheid van de Mar Menor, een zoutwaterlagune, en de Middellandse Zee, waardoor het een ideale locatie is voor liefhebbers van watersport en strandactiviteiten.

De lokale Spaanse cultuur en de warme gemeenschapssfeer dragen bij aan de aantrekkingskracht van Torre-Pacheco. Kopers worden aangetrokken door de combinatie van betaalbaarheid, een aangenaam klimaat en een divers scala aan recreatieve mogelijkheden, waardoor het een ideale plek is om een huis te kopen, zowel voor permanente bewoning als voor een tweede thuis.