The Residance: een rendabele en duurzame keuze voor studenten en beleggers

Investeren in vastgoed is altijd een slimme zet, vooral wanneer het project zowel een stabiel rendement als maatschappelijke waarde biedt. The Residance, een innovatief studentencomplex in het hart van Brussel, combineert deze elementen perfect. Dit unieke project is niet alleen een aantrekkelijke optie voor beleggers, maar ook een duurzame en comfortabele keuze voor studenten. Hier leest u waarom The Residance de ideale investering is.

Strategische locatie in het centrum van Brussel

The Residance bevindt zich in het hart van de Europese hoofdstad, binnen de iconische Vijfhoek van Brussel. Deze centrale locatie biedt directe toegang tot de voornaamste universiteiten en hogescholen, waaronder de KU Leuven Odisee campus, de universiteit Saint-Louis en de Hogeschool Brussel-Brabant. Voor studenten betekent dit een korte reistijd naar hun studieplek, terwijl beleggers kunnen rekenen op een constante vraag naar kamers. De nabijheid van openbaar vervoersknooppunten, zoals metrostation ‘Congres’, garandeert dat bewoners zich gemakkelijk door de stad kunnen verplaatsen.

The Residance biedt hoogwaardige voorzieningen en duurzaamheid

In een tijd waarin kwaliteit en duurzaamheid steeds belangrijker worden, onderscheidt dit unieke project zich door haar focus op comfort en ecologische verantwoordelijkheid. Elke kamer is uitgerust met een eigen badkamer en keuken, en is afgewerkt met duurzame materialen van hoge kwaliteit. Daarnaast bieden de gemeenschappelijke ruimtes en de rustige binnentuin een aantrekkelijke leefomgeving voor studenten. Deze nadruk op kwaliteit en duurzaamheid zorgt ervoor dat de waarde van het vastgoed behouden blijft, wat cruciaal is voor een stabiel investeringsrendement.

The Residance, ION, studentenvastgoed in Brussel

Professioneel beheer zorgt voor beleggingszekerheid

Een zorgeloze investering is de droom van elke belegger. The Residance maakt dit mogelijk door een ervaren vastgoedbeheerder en conciërgeservice in te schakelen. Dit team neemt de volledige verantwoordelijkheid voor verhuur, onderhoud en beheer van het pand, waardoor u zich kunt concentreren op de voordelen van uw investering. Het professionele beheer zorgt ervoor dat de woonkwaliteit consistent blijft en dat er een constante stroom van tevreden huurders is.

Marktgedreven rendementen in een groeiende studentenstad

Brussel is de grootste studentenstad van België, met meer dan 120.000 studenten verspreid over 51 onderwijsinstellingen. De vraag naar kwalitatieve studentenkamers is de afgelopen jaren sterk gestegen, terwijl het aanbod niet heeft kunnen volgen. Dit tekort aan huisvesting, gecombineerd met de voortdurende stijging van de huurprijzen, maken dit project tot een rendabele investering. De verwachte groei van de studentenpopulatie, die tegen 2030 met nog eens 50.000 zal toenemen, versterkt dit vooruitzicht alleen maar.

Toekomstbestendige investering

Investeren in The Residance betekent niet alleen profiteren van een sterk rendement, maar ook bijdragen aan de toekomst van Brussel. Met het groeiende tekort aan studentenkamers en de stijgende huurprijzen biedt dit project een duurzame oplossing voor zowel de studenten als de stad. Dit maakt The Residance niet alleen een financiële, maar ook een maatschappelijk verantwoorde investering.

Dit is meer dan een vastgoedproject; het is een slimme, duurzame en toekomstgerichte investering. De combinatie van een toplocatie, hoogwaardige voorzieningen en professioneel beheer biedt beleggers een stabiel rendement, terwijl studenten genieten van comfort en gemak in het hart van Brussel. Voor iedereen die op zoek is naar een veilige en rendabele investering, is The Residance de perfecte keuze.

Te koop
Invest
Vanaf € 198.500 (excl. kosten)
The Residance
Rue du Congrès 17, 1000 Brussel
Studentenvastgoed
1
Slaapkamer(s)
1
Badkamer(s)
Op aanvraag
Bew. Oppervl.
Op aanvraag
Bew. Oppervl.
Te koop
3,5%
Vanaf € 169.000 (excl. kosten)
Échelles.6
Laddersstraat 6, 1000 Brussel
Studentenvastgoed
1
Slaapkamer(s)
1
Badkamer(s)
Op aanvraag
Bew. Oppervl.
Op aanvraag
Bew. Oppervl.
Te koop
3,5%
Vanaf € 210.000 (excl. kosten)
Échelles.11
Laddersstraat 11, 1000 Brussel
Studentenvastgoed
1
Slaapkamer(s)
1
Badkamer(s)
Op aanvraag
Bew. Oppervl.
Op aanvraag
Bew. Oppervl.
Te koop
Invest
Vanaf € 160.000 (excl. kosten)
Studeopolis
Helihavenlaan 42 – 46, 1000 Brussel
Studentenvastgoed
1
Slaapkamer(s)
1
Badkamer(s)
Op aanvraag
Bew. Oppervl.
Op aanvraag
Bew. Oppervl.
Te koop
Invest
Vanaf € 167.500 (excl. kosten)
BXLKot
Fernand Demetskaai 47, 1070 Anderlecht
Studentenvastgoed
1
Slaapkamer(s)
1
Badkamer(s)
15.80 - 27
m2
Bew. Oppervl.
15.80 - 27
m2
Bew. Oppervl.

Het tekort aan kwalitatief studentenvastgoed blijft stijgen in Antwerpen, wat een unieke kans biedt voor investeerders. Met het project Studenza speel je in...

Op zoek naar een slimme investering met een stabiel en hoog rendement? Dan is Nomad het project dat u niet wilt missen. Dit...

The Residance, een hoogwaardig studentencomplex in het hart van Brussel, biedt een unieke kans om in te spelen op de groeiende vraag naar...