Property ID:    ESTATEMENT-WEIDS

Residentie Weids

Vanaf
247.000
(excl. kosten)
Hadewijchplein, 8560 Gullegem
Te koop
Appartement
Partner

Estatement

Categorie
Appartement, Penthouse, Residentieel vastgoed
Slaapkamers
1 - 3
Badkamers
1
Bewoonbare oppervlakte
83 - 134
m2
Grond oppervlakte
Op aanvraag
Garage
Op aanvraag
Bouwjaar
2024
Prijs
Vanaf
247.000
(excl. kosten)

Wonen in Residentie Weids is elke dag wakker worden met een prachtig weids zicht. In elk appartement geniet je winter en zomer van een landelijk panorama dat nooit verveelt. Na een drukke dag ontspannen op je zonnig terras, zorgeloos wegdromen bij de ondergaande zon. Kwalitatief wonen op een boogscheut van de stad in de landelijke rand van Kortrijk met alles binnen handbereik. Dat is Weids in Gullegem.

De appartementen van Residentie Weids hebben een ruim woonoppervlakte van 83m2 tot 121 m2 . De grote raampartijen zorgen voor een maximale lichtinval en geven dat gevoel van extra ruimte. Het strakke zwarte materiaal van de balustrades komt terug in de ramen en maakt het geheel stijlvol. Qua afwerking in Residentie Weids kan je rekenen op mooie en duurzame materialen. Makkelijk te onderhouden materialen zorgen voor een plus voor zowel de bewoners als de investeerders en hun huurders. Door de vloerverwarming blijven de muren vrij om optimaal benut te worden.

Elk appartement van residentie Weids is voorzien van 2 of 3 lichtrijke kamers waarvan de oppervlakte telkens optimaal benut kan worden. Worden het twee slaapkamers of een masterbedroom met dressing, misschien een home office of liever een logeerkamer? Aan jou de keuze om hun bestemming in te vullen. In de leefruimte, badkamer en keuken voorzien we een keramische tegels en in de slaapkamers half massief parket. Deze afwerkingen kunnen volgens jouw eigen wensen. Ook keuken en badkamer kan je upgraden naar eigen smaak.

Als kers op de taart biedt Residentie Weids 2 penthouses met hun uitzonderlijke terrassen tot maar liefst 134 m2. Deze bijzondere plek met het mooiste zicht is een uitgelezen plaats om lang te tafelen met vrienden, te genieten van een boek in de zon, of zelfs je eigen kruidentuintje te creëren. Leven in een appartement met vanuit elke ruimte een magnifiek uitzicht is goud waard.

Units - Residentie Weids

Vind hier een overzicht van de verschillende nog beschikbare units in project Residentie Weids

Unit

Bewoonbare opp.

Slaapkamers

Badkamers

Prijs

Unit

Bew. opp.

Slpks

Bdks

Prijs

Residentie Weids in beeld

INTERIEUR
INTERIEUR
EXTERIEUR
EXTERIEUR
https://immowatchers.com/partners/estatement/

Wens je meer informatie over Residentie Weids?

We bezorgen jou de nodige info per e-mail en brengen jou met plezier in contact met onze partner.

privacy(Required)
https://immowatchers.com/partners/estatement/

Gerelateerde panden of projecten

Vind hier een overzicht van gerelateerde panden of projecten.

Geen units gevonden

Gelegen in Gullegem

Gullegem is een charmant dorp gelegen in het zuidwesten van België, in de provincie West-Vlaanderen, bij Kortrijk. De omgeving van Gullegem kenmerkt zich door een schilderachtig landschap met uitgestrekte velden en schilderachtige boerderijen. De regio staat bekend om zijn landelijke karakter en biedt bewoners en bezoekers een rustige omgeving om van te genieten.

Het dorp zelf heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de middeleeuwen, en dit is te zien aan de historische architectuur en monumenten die de omgeving sieren. Gullegem biedt ook enkele lokale voorzieningen, waaronder gezellige cafés en lokale winkels, waar de gemeenschap samenkomt.

De landelijke omgeving rond Gullegem is ideaal voor liefhebbers van wandelen en fietsen, met schilderachtige paden die door het glooiende landschap slingeren. Hierdoor kunnen zowel inwoners als bezoekers genieten van de natuurlijke schoonheid van de streek. Gullegem belichaamt de rustieke charme van het Vlaamse platteland en biedt een aangename leefomgeving voor hen die op zoek zijn naar een vredige plek om te wonen of te ontspannen.