Vliegenier: De perfecte mix van stadsleven en natuurlijke rust

In een tijd waarin onze woonomgeving een steeds grotere rol speelt in ons welzijn, komt het vastgoedproject Vliegenier als een verademing. Gelegen in het hart van Turnhout, belooft het project niet alleen een moderne en comfortabele woonervaring, maar ook een harmonieuze samensmelting van stadsleven en natuurlijke rust.

Een oase van ruimte in de stad

Onderzoek heeft herhaaldelijk aangetoond dat groene en open ruimtes een positieve invloed hebben op ons mentale en fysieke welzijn. Bij Vliegenier wordt dit begrip naar een nieuw niveau getild. Met maar liefst 20.000m² aan publieke ruimte, waaronder een prachtige groene binnentuin, biedt dit nieuwe project zijn bewoners de mogelijkheid om te genieten van de rustgevende effecten van de natuur, zelfs midden in de stad.

Een levendig stadskwartier

Vliegenier bevindt zich op een ideale locatie, tussen het station en de jachthaven van Turnhout. Dit nieuwe stadskwartier biedt niet alleen een adembenemend uitzicht op de omgeving en de binnenstad, maar ook een gemakkelijke toegang tot alle basisvoorzieningen. Van bakkers tot scholen en medische praktijken, alles wat je nodig hebt bevindt zich op wandelafstand van je voordeur.

Vliegenier, ION, appartementen te koop, Turnhout, provincie Antwerpen

Duurzaamheid en innovatie

Naast het bieden van een unieke woonervaring, staat Vliegenier ook voor duurzaamheid en innovatie. Met een eigen warmtenet en groendaken voor verbeterde regenwaterafvoer en isolatie, zet het project zich in voor een energiezuinige levensstijl. Bovendien wordt duurzame mobiliteit gestimuleerd door de aanwezigheid van deelwagens op de site, waardoor bewoners zich op een milieuvriendelijke manier kunnen verplaatsen.

Vliegenier, een thuis voor iedereen

Vliegenier verwelkomt een diverse gemeenschap, van starters tot jonge gezinnen en gepensioneerden. Met een scala aan duurzame woonmogelijkheden, waaronder één-, twee- en drieslaapkamerappartementen, biedt het voor elk wat wils. De architectuur, ontworpen met oog voor detail door architectenbureau TRiAS, combineert karakteristieke elementen met modern comfort, waardoor een warme en uitnodigende leefomgeving ontstaat.

Vliegenier belichaamt het beste van twee werelden: de levendigheid van de stad en de rust van de natuur. Met zijn unieke mix van groene ruimtes, moderne voorzieningen en duurzame oplossingen, biedt het mooie woonproject een woonervaring die zijn bewoners in staat stelt om optimaal te genieten van het leven, waar ze zich ook bevinden binnen het project.

Te koop
Vanaf €175.000 (excl. kosten)
Vliegenier
2300 Turnhout, Antwerpen
Appartement
1 - 3
Slaapkamer(s)
1 - 2
Badkamer(s)
51 - 196
m2
Bew. Oppervl.
51 - 196
m2
Bew. Oppervl.
In het bruisende Waregem, omarmd door een rijke geschiedenis en levendige gemeenschap, verrijst Villa Churchill, een parel van modern wonen....
Een wereld van comfort en moderne elegantie met Residentie Marguerite, een vastgoedproject van Lintoo Projects in Passendale....
Welkom in de wereld van puur genot aan onze Belgische kust dankzij Residentie PUR'EAU, een exclusief vastgoedproject van Lintoo Projects....