Villa Churchill: Luxueus wonen in het hart van Waregem

In het bruisende Waregem, omarmd door een rijke geschiedenis en een levendige gemeenschap, verrijst Villa Churchill als een parel van modern wonen. Dit exclusieve nieuwbouwproject, ontwikkeld door Lintoo Projects, biedt 10 energiezuinige appartementen die perfect zijn ontworpen voor comfortabel en elegant leven.

Moderne luxe, duurzame kwaliteit in Villa Churchill

Villa Churchill omvat een selectie van 1, 2 en 3-slaapkamerappartementen, elk met royale dakterrassen aan zowel de voor- als achterzijde. De zuidelijke oriëntatie van de residentie zorgt ervoor dat de leefruimtes baden in natuurlijk zonlicht, terwijl de drempelloze terrassen tot wel 50 m² groot zijn, ideaal voor ontspanning en genieten van de omgeving.

De constructie van Villa Churchill staat garant voor duurzaamheid, waarbij gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige materialen die niet alleen de esthetiek, maar ook de levensduur van het gebouw verzekeren. Kopers hebben de mogelijkheid om de afwerking van hun appartement aan te passen aan hun persoonlijke voorkeuren, met een ruim budget voor keuken, badkamer en vloeren.

Voorzieningen en comfort

Het gebouw is ontworpen met het oog op comfort en gemak, inclusief een volledige videofooninstallatie en een lift voor toegang tot alle verdiepingen. Voor bewoners is er een ruime keuze aan parkeermogelijkheden, met 4 parkeerplaatsen aan de voorkant van het gebouw en een groene binnentuin met nog eens 4 parkeerplaatsen en 8 garages, elk voorzien van fietsenstallingen en bergingen.

Villa Churchill Waregem

Een stad met karakter

Gelegen in het hart van Waregem, biedt Villa Churchill niet alleen luxe woningen, maar ook een levensstijl doordrenkt van cultuur en gemeenschap. Waregem staat bekend om zijn passie voor paardensport, met hoogtepunten zoals het beroemde paardenrace-evenement “Waregem Koerse”, dat jaarlijks duizenden bezoekers trekt. De stad balanceert moeiteloos tussen historische charme en moderne voorzieningen, met opmerkelijke bezienswaardigheden zoals de Amerikaanse begraafplaats en Flanders Field, een herdenkingsplaats voor de Eerste Wereldoorlog.

Met een bevolking van ongeveer 38.000 mensen biedt Waregem een uitgebreid scala aan voorzieningen, waaronder winkels, restaurants, scholen en recreatieve mogelijkheden, allemaal binnen handbereik.

Villa Churchill belichaamt niet alleen luxe wonen, maar ook een kans om de unieke levensstijl van Waregem te omarmen. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe thuis of een investeringsmogelijkheid in een groeiende stad, dit project biedt een unieke combinatie van comfort, kwaliteit en gemeenschap. Ontdek vandaag nog wat Villa Churchill en Waregem te bieden hebben, en ervaar de perfecte synergie van modern wonen en historische charme.

Te koop
Vanaf € 235.000 (excl. kosten)
Residentie De Castor
Stationsstraat 99 – 105, 8790 Waregem
Appartement
1 - 2
Slaapkamer(s)
1
Badkamer(s)
66 - 116
m2
Bew. Oppervl.
66 - 116
m2
Bew. Oppervl.
Te koop
Vanaf € 295.000 (excl. kosten)
Villa Churchill
Churchilllaan 10-12, 8790 Waregem
Appartement
1 - 3
Slaapkamer(s)
1
Badkamer(s)
79 - 134
m2
Bew. Oppervl.
79 - 134
m2
Bew. Oppervl.
Voor wie op zoek is naar een plek om in vastgoed te investeren, biedt Waregem een unieke mix van factoren die het overwegen...
Een wereld van comfort en moderne elegantie met Residentie Marguerite, een vastgoedproject van Lintoo Projects in Passendale....
Welkom in de wereld van puur genot aan onze Belgische kust dankzij Residentie PUR'EAU, een exclusief vastgoedproject van Lintoo Projects....