Vastgoed Ongenaet opent deuren voor stressvrije vastgoedverkoop

Vastgoed Ongenaet, een nieuw familiebedrijf opent officieel zijn deuren.

De familie Ongenaet brengt hun gezamenlijke expertise in vastgoedtransacties samen om een stressvrije en efficiënte verkoopervaring te bieden aan hun klanten. Bij Vastgoed Ongenaet staat de klant centraal. Ze begrijpen dat het verkopen van een eigendom een grote stap is, en daarom zetten ze alles op alles om dit proces zo eenvoudig mogelijk te maken. Van een grondige en correcte waardebepaling tot de uiteindelijke verkoop, het team zorgt voor een transparante en probleemloze ervaring zonder verborgen kosten.

Een dynamische en persoonlijke aanpak zijn de hoekstenen van hun activiteit. Met jarenlange ervaring en een grondige kennis van de vastgoedmarkt, biedt het team van Vastgoed Ongenaet deskundig advies en persoonlijke begeleiding. Klanten kunnen erop vertrouwen dat hun vastgoed in goede handen is bij dit toegewijde familiebedrijf.

Onze waardebepaling

Bij Vastgoed Ongenaet begint elke verkoop met een nauwkeurige en eerlijke waardebepaling. We gebruiken geavanceerde marktanalyses en houden rekening met de unieke kenmerken van uw eigendom om de juiste prijs te bepalen. Dit zorgt ervoor dat uw vastgoed tegen een eerlijke marktwaarde wordt verkocht, wat cruciaal is voor een succesvolle transactie.

Transparantie en eerlijkheid

Transparantie is een kernwaarde bij Vastgoed Ongenaet. Vanaf het eerste contact tot de uiteindelijke verkoop houden we onze klanten op de hoogte van elke stap in het proces. Er zijn geen verborgen kosten of verrassingen, waardoor onze klanten met vertrouwen en gemoedsrust door de verkoop kunnen navigeren.

Deskundig advies en begeleiding

Met een uitgebreide kennis van de vastgoedmarkt bieden wij deskundig advies dat is afgestemd op de specifieke behoeften van onze klanten. Of het nu gaat om strategisch advies voor de presentatie van uw woning of begeleiding bij onderhandelingen, ons team staat klaar om u te ondersteunen.

Wat onze klanten zeggen

“Onze klanten verdienen een eerlijke en transparante service. We zijn er om hen te begeleiden en te ondersteunen bij elke stap van het verkoopproces,” zegt Dimitri Ongenaet, mede-zaakvoerder bij Vastgoed Ongenaet. Deze toewijding aan klanttevredenheid wordt weerspiegeld in de vele positieve beoordelingen en aanbevelingen die we ontvangen.

Waarom kiezen voor Vastgoed Ongenaet?

  • Familiebedrijf: Een persoonlijke benadering waarbij de klant altijd centraal staat.
  • Ervaring: Jarenlange ervaring in de vastgoedmarkt.
  • Transparantie: Eerlijke communicatie zonder verborgen kosten.
  • Deskundigheid: Grondige marktkennis en professioneel advies.

Bij Vastgoed Ongenaet begrijpen we dat elke vastgoedtransactie uniek is. We combineren onze expertise en toewijding om ervoor te zorgen dat uw verkoop soepel en succesvol verloopt. Vertrouw op ons om uw vastgoed met zorg en professionaliteit te behandelen, van begin tot eind.

 

Vastgoed Ongenaet
Te koop
Vanaf € 275.000 (excl. kosten)
Edward Poppe Woonpark - appartementen
Rommelsweg 8, 9980 Sint-Laureins
Appartement
1 - 4
Slaapkamer(s)
1 - 2
Badkamer(s)
93 - 122
m2
Bew. Oppervl.
93 - 122
m2
Bew. Oppervl.
Te koop
Vanaf € 370.000 (excl. kosten)
Edward Poppe Woonpark - woningen
Rommelsweg 10, 9980 Sint-Laureins
Huis
4
Slaapkamer(s)
1
Badkamer(s)
148 - 176
m2
Bew. Oppervl.
148 - 176
m2
Bew. Oppervl.
Te koop
Vanaf € 310.000 (excl. kosten)
Kwekerijstraat 99
Kwekerijstraat 99, 2000 Antwerpen
Appartement
2
Slaapkamer(s)
1
Badkamer(s)
101.2
m2
Bew. Oppervl.
101.2
m2
Bew. Oppervl.
Te koop
Vanaf € 295.000 (excl. kosten)
Sint-Helena
Blokstraat 4, 9170 Sint-Gillis-Waas
Appartement
1 - 4
Slaapkamer(s)
1 - 2
Badkamer(s)
78 - 149
m2
Bew. Oppervl.
78 - 149
m2
Bew. Oppervl.
Te koop
Vanaf € 610.000 (excl. kosten)
Perron 19
9820 Merelbeke
Appartement
2 - 3
Slaapkamer(s)
2
Badkamer(s)
124 - 137
m2
Bew. Oppervl.
124 - 137
m2
Bew. Oppervl.
In het bruisende Waregem, omarmd door een rijke geschiedenis en levendige gemeenschap, verrijst Villa Churchill, een parel van modern wonen....
Voor wie op zoek is naar een plek om in vastgoed te investeren, biedt Waregem een unieke mix van factoren die het overwegen...
Een van de troeven van Passendale is de levenskwaliteit. Het dorp biedt een rustige en veilige omgeving, ideaal voor gezinnen en gepensioneerden...