De partij in Frankrijk: Vastgoed Ongenaet nu ook actief in de Provence

Met trots kondigt Vastgoed Ongenaet de uitbreiding van onze diensten naar Frankrijk aan, waarbij we  nu ook vastgoed aanbieden in de idyllische regio Malaucène.

Vastgoed Ongenaet: Uw Toegang tot Droomhuizen in de Provence

Vastgoed Ongenaet, een familiebedrijf dat bekend staat om zijn betrouwbare en transparante werkwijze, biedt Belgische klanten nu de unieke mogelijkheid om hun droomhuis te vinden in het hart van de Provence. Malaucène, een regio die beroemd is om zijn prachtige landschappen, historische charme en de nabijheid van de beroemde Mont Ventoux, is de ideale locatie voor wie op zoek is naar een tweede verblijf in Frankrijk.

Prachtige Landschappen en Historische Charme

Malaucène biedt een adembenemende omgeving waar natuur en geschiedenis samenkomen. De regio is perfect voor liefhebbers van lokale marktjes, wandelen, wijnproeven en fietsen. De nabijheid van de Mont Ventoux, een bekende uitdaging voor fietsers, maakt het een aantrekkelijke bestemming voor sportievelingen. Deze idyllische setting zorgt ervoor dat eigenaren van een tweede verblijf hier kunnen genieten van zowel rust als avontuur. 

Deskundige Begeleiding en Zorgeloze Aankoop

Bij Vastgoed Ongenaet streven we ernaar om onze klanten een zorgeloze en efficiënte koopervaring te bieden. “We zijn enthousiast over deze nieuwe stap en kijken ernaar uit om onze klanten te helpen hun perfecte tweede verblijf in Frankrijk te vinden,” zegt Dimitri Ongenaet, mede-zaakvoerder bij Vastgoed Ongenaet. “Met onze expertise, kennis van de regio en persoonlijke aanpak zorgen we ervoor dat de aankoop van een huis in Malaucène net zo eenvoudig is als in België.”

Onze deskundige begeleiding begint bij de zoektocht naar het perfecte huis en loopt door tot het afronden van de transactie. Wij bieden ondersteuning bij elke stap van het proces, zodat onze klanten zich geen zorgen hoeven te maken over de details. Onze transparante werkwijze betekent dat er geen verborgen kosten zijn en dat alles in het Nederlands wordt afgehandeld, wat de communicatie en het proces aanzienlijk vergemakkelijkt.

Brede Selectie van Hoogwaardige Woningen

Vastgoed Ongenaet biedt een breed scala aan woningen aan, van charmante dorpshuizen tot luxe villa’s en appartementen. Al onze panden zijn zorgvuldig geselecteerd om aan de hoogste kwaliteitsnormen te voldoen. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat zij een woning vinden die perfect past bij hun wensen en behoeften.

Persoonlijke en Nederlandstalige Dienstverlening

Onze persoonlijke aanpak is een van de kernwaarden van Vastgoed Ongenaet. We hechten veel waarde aan klanttevredenheid en bieden een dienstverlening die volledig in het Nederlands is. Dit maakt het proces niet alleen eenvoudiger maar ook persoonlijker en betrouwbaarder voor onze Belgische klanten.

Vastgoed Ongenaet
Te koop
Vanaf € 420.000 (excl. kosten)
Lotissement Le Colombier 443
Lotissement Le Colombier 443, 84340
Huis
4
Slaapkamer(s)
1
Badkamer(s)
130
m2
Bew. Oppervl.
130
m2
Bew. Oppervl.
Te koop
Vanaf € 850.000 (excl. kosten)
Chemin Du Puy 42
Chemin Du Puy 42, 84340 Malaucène
Villa
4
Slaapkamer(s)
1
Badkamer(s)
170
m2
Bew. Oppervl.
170
m2
Bew. Oppervl.
Te koop
Vanaf € 440.000 (excl. kosten)
Traverse Saint Roch 72
Traverse Saint Roch 72, 84340 Malaucène
Villa
4
Slaapkamer(s)
2
Badkamer(s)
132
m2
Bew. Oppervl.
132
m2
Bew. Oppervl.
Te koop
Vanaf € 380.000 (excl. kosten)
Chemin du Pont Vieux 1
Chemin du pont vieux 1, 84340 Malaucène
Huis
3
Slaapkamer(s)
2
Badkamer(s)
117.30
m2
Bew. Oppervl.
117.30
m2
Bew. Oppervl.
Te koop
Vanaf € 745.000 (excl. kosten)
Route De Beaumont 460
Route De Beaumont 460, 84340 Malaucène
Villa
4
Slaapkamer(s)
4
Badkamer(s)
170
m2
Bew. Oppervl.
170
m2
Bew. Oppervl.
Middelkerke, een charmante kustgemeente in België, is een verborgen parel voor liefhebbers van de zee en het strand....
Welkom in de wereld van puur genot aan onze Belgische kust dankzij Residentie PUR'EAU, een exclusief vastgoedproject van Lintoo Projects....
Gelegen aan de voet van de Mont Ventoux in het departement Vaucluse, Provence, is Malaucène een betoverend dorp....