Lancering Vastgoed Ongenaet: een nieuwe speler met een ervaren team in de vlaamse vastgoedmarkt

Vastgoed Ongenaet: een nieuwkomer op de Vlaamse vastgoedmarkt

De Vlaamse vastgoedmarkt verwelkomt een nieuwe speler met de lancering van Vastgoed Ongenaet, een familiebedrijf dat trots is op een team met jarenlange ervaring in vastgoedtransacties. De familiale sfeer in dit kantoor wordt vertaald door een dynamische en efficiënte aanpak.

Vastgoed Ongenaet verkoopt en verhuurt woningen, appartementen en handelspanden. Ze bieden een snelle en efficiënte verkoopoplossing, waarbij elke stap in het proces zorgvuldig wordt begeleid door hun team van ervaren professionals. Van de eerste waardebepaling tot de uiteindelijke verkoop, klanten kunnen rekenen op een correcte dienstverlening.

Het kantoor, gelegen in Gent, heeft als kernwaarden dynamisme en persoonlijke aanpak, en streeft naar een optimale klanttevredenheid. Met hun diepgaande marktkennis en persoonlijke benadering zijn ze klaar om een belangrijke rol te spelen in de Vlaamse vastgoedsector.

“We willen een betrouwbare partner zijn voor onze klanten. Met onze ervaring en persoonlijke aanpak zorgen we ervoor dat elke transactie vlot en zonder zorgen verloopt,” aldus Dimitri Ongenaet, mede-zaakvoerder bij Vastgoed Ongenaet.

Uitbreiding naar Frankrijk: tweede verblijven in Malaucène

Daarnaast biedt Vastgoed Ongenaet nu ook prachtige tweede verblijven aan in de pittoreske regio Malaucène, een ideale locatie voor liefhebbers van lokale marktjes, wandelen, wijn en fietsen in en rond de Mont Ventoux. Met deze uitbreiding wil Vastgoed Ongenaet Belgische klanten de kans bieden om een tweede woning te verwerven in een van de mooiste delen van Frankrijk. Malaucène, gelegen aan de voet van de Mont Ventoux, biedt een perfecte mix van natuur, cultuur en ontspanning.

“Onze beslissing om uit te breiden naar Frankrijk komt voort uit onze passie voor vastgoed en Frankrijk,” zegt Dimitri Ongenaet. “Malaucène is een prachtige regio die veel te bieden heeft aan mensen die van het goede leven houden.”

Bij Vastgoed Ongenaet kan je rekenen op de transparante en persoonlijke service die ons kantoor kenmerkt. We begeleiden u bij elke stap, van de zoektocht naar de perfecte woning tot het afronden van de transactie, met dezelfde zorg en professionaliteit die we in België bieden. Bovendien gebeurt dit alles in het Nederlands, wat de communicatie en het hele proces veel eenvoudiger maakt voor onze Belgische klanten.

Een toekomstgerichte visie

Vastgoed Ongenaet streeft ernaar om niet alleen een betrouwbare partner te zijn voor hun klanten, maar ook een innovatieve speler in de vastgoedmarkt. Hun aanpak, gecombineerd met hun expertise en klantgerichte service, maakt hen tot een waardevolle aanvulling op de Vlaamse vastgoedmarkt.

Voor meer informatie over de diensten van Vastgoed Ongenaet of om een afspraak te maken, kunt u terecht op hun website of contact opnemen met hun kantoor in Gent. Samen maken we uw

Vastgoed Ongenaet
Te koop
Vanaf € 310.000 (excl. kosten)
Kwekerijstraat 99
Kwekerijstraat 99, 2000 Antwerpen
Appartement
2
Slaapkamer(s)
1
Badkamer(s)
101.2
m2
Bew. Oppervl.
101.2
m2
Bew. Oppervl.
Te koop
Vanaf € 295.000 (excl. kosten)
Sint-Helena
Blokstraat 4, 9170 Sint-Gillis-Waas
Appartement
1 - 4
Slaapkamer(s)
1 - 2
Badkamer(s)
78 - 149
m2
Bew. Oppervl.
78 - 149
m2
Bew. Oppervl.
Te koop
Vanaf € 610.000 (excl. kosten)
Perron 19
9820 Merelbeke
Appartement
2 - 3
Slaapkamer(s)
2
Badkamer(s)
124 - 137
m2
Bew. Oppervl.
124 - 137
m2
Bew. Oppervl.
Te koop
Vanaf € 480.250 (excl. kosten)
Kouture
Doorniksewijk, 8500 Kortrijk
Appartement
2 - 3
Slaapkamer(s)
1 - 2
Badkamer(s)
Op aanvraag
Bew. Oppervl.
Op aanvraag
Bew. Oppervl.
Te koop
Vanaf € 204.998 (excl. kosten)
Roelevard
Stationsdreef 1, 8800 Roeselare
Appartement
1 - 3
Slaapkamer(s)
1 - 2
Badkamer(s)
75 - 123
m2
Bew. Oppervl.
75 - 123
m2
Bew. Oppervl.
In het bruisende Waregem, omarmd door een rijke geschiedenis en levendige gemeenschap, verrijst Villa Churchill, een parel van modern wonen....
Voor wie op zoek is naar een plek om in vastgoed te investeren, biedt Waregem een unieke mix van factoren die het overwegen...
Een van de troeven van Passendale is de levenskwaliteit. Het dorp biedt een rustige en veilige omgeving, ideaal voor gezinnen en gepensioneerden...