Vastgoed Ongenaet breidt uit naar Frankrijk: tweede verblijven in Malaucène beschikbaar

Vastgoed Ongenaet, een familiebedrijf met jarenlange ervaring in vastgoedtransacties, breidt zijn activiteiten uit naar Frankrijk.

Vanaf nu biedt Vastgoed Ongenaet ook prachtige tweede verblijven aan in de pittoreske regio Malaucène, een ideale locatie voor liefhebbers van lokale marktjes, wandelen, wijn en fietsen in en rond de Mont Ventoux. Met deze uitbreiding wil Vastgoed Ongenaet Belgische klanten de kans bieden om een tweede woning te verwerven in een van de mooiste delen van Frankrijk. Malaucène, gelegen aan de voet van de Mont Ventoux, biedt een perfecte mix van natuur, cultuur en ontspanning.

“Onze beslissing om uit te breiden naar Frankrijk komt voort uit onze passie voor vastgoed en Frankrijk,” zegt Dimitri Ongenaet, mede-zaakvoerder bij Vastgoed Ongenaet. “Malaucène is een prachtige regio die veel te bieden heeft aan mensen die van het goede leven houden.”

Bij Vastgoed Ongenaet kan je rekenen op de transparante en persoonlijke service die ons kantoor kenmerkt. We begeleiden u bij elke stap, van de zoektocht naar de perfecte woning tot het afronden van de transactie, met dezelfde zorg en professionaliteit die we in België bieden. Bovendien gebeurt dit alles in het Nederlands, wat de communicatie en het hele proces veel eenvoudiger maakt voor onze Belgische klanten.

Waarom kiezen voor Malaucène?

 1. Adembenemende natuurlijke schoonheid:

  • Malaucène ligt aan de voet van de Mont Ventoux, een gebied bekend om zijn spectaculaire landschappen en uitstekende mogelijkheden voor buitenactiviteiten zoals wandelen, fietsen en wijnproeven.
 2. Rijke cultuur en geschiedenis:

  • Dit charmante dorp biedt een rijke geschiedenis en cultuur, met lokale marktjes, historische bezienswaardigheden en een ontspannen Provençaalse sfeer.
 3. Ideale locatie voor ontspanning:

  • Of je nu wilt ontspannen in de zon, genieten van de lokale keuken of de wijnroutes verkennen, Malaucène biedt voor ieder wat wils.
 

Onze service en begeleiding

Bij Vastgoed Ongenaet staan we bekend om onze transparante en persoonlijke aanpak. We begrijpen dat de aankoop van een tweede woning een grote stap is en daarom bieden we uitgebreide begeleiding gedurende het hele proces. Onze diensten omvatten:

 • Zoektocht naar de perfecte woning:

  • We helpen u bij het vinden van een woning die voldoet aan al uw wensen en eisen. Of u nu op zoek bent naar een traditionele Provençaalse woning of een moderne villa, wij vinden de juiste match voor u.
 • Transactiebegeleiding:

  • Van het eerste bod tot de uiteindelijke aankoop, we begeleiden u bij elke stap en zorgen ervoor dat alles soepel verloopt.
 • Nazorg:

  • Ook na de aankoop staan we voor u klaar. We helpen met alle nodige administratieve en praktische zaken om uw nieuwe woning snel bewoonbaar te maken.
 

Kies voor Vastgoed Ongenaet en ontdek de voordelen van onze uitgebreide en persoonlijke service. We combineren onze expertise en passie voor vastgoed om uw droom van een tweede verblijf in het prachtige Malaucène werkelijkheid te maken.

Vastgoed in Malaucène, Provence, Mont Ventoux, Frankrijk
Te koop
Vanaf € 420.000 (excl. kosten)
Lotissement Le Colombier 443
Lotissement Le Colombier 443, 84340
Huis
4
Slaapkamer(s)
1
Badkamer(s)
130
m2
Bew. Oppervl.
130
m2
Bew. Oppervl.
Te koop
Vanaf € 850.000 (excl. kosten)
Chemin Du Puy 42
Chemin Du Puy 42, 84340 Malaucène
Villa
4
Slaapkamer(s)
1
Badkamer(s)
170
m2
Bew. Oppervl.
170
m2
Bew. Oppervl.
Te koop
Vanaf € 440.000 (excl. kosten)
Traverse Saint Roch 72
Traverse Saint Roch 72, 84340 Malaucène
Villa
4
Slaapkamer(s)
2
Badkamer(s)
132
m2
Bew. Oppervl.
132
m2
Bew. Oppervl.
Te koop
Vanaf € 380.000 (excl. kosten)
Chemin du Pont Vieux 1
Chemin du pont vieux 1, 84340 Malaucène
Huis
3
Slaapkamer(s)
2
Badkamer(s)
117.30
m2
Bew. Oppervl.
117.30
m2
Bew. Oppervl.
Te koop
Vanaf € 745.000 (excl. kosten)
Route De Beaumont 460
Route De Beaumont 460, 84340 Malaucène
Villa
4
Slaapkamer(s)
4
Badkamer(s)
170
m2
Bew. Oppervl.
170
m2
Bew. Oppervl.
Middelkerke, een charmante kustgemeente in België, is een verborgen parel voor liefhebbers van de zee en het strand....
Welkom in de wereld van puur genot aan onze Belgische kust dankzij Residentie PUR'EAU, een exclusief vastgoedproject van Lintoo Projects....
Gelegen aan de voet van de Mont Ventoux in het departement Vaucluse, Provence, is Malaucène een betoverend dorp....