Vakantiecomfort en Investeerdersdromen komen samen: Ontdek Holiday Suites Klein Strand – Jabbeke

In het schilderachtige Jabbeke, strategisch gelegen tussen de bruisende steden Oostende en Brugge, bevindt zich een betoverend vakantieoord dat de perfecte combinatie biedt van comfort, ontspanning en investeringspotentieel. Holiday Suites Klein Strand, een ambitieus project bestaande uit 24 nieuwe, comfortabele vakantieverblijven, belooft een idyllisch toevluchtsoord voor zowel vakantiegangers als investeerders.

Ligging en Bereikbaarheid

Jabbeke, met zijn charmante landschappen en historische charme, is de thuisbasis van Holiday Suites Klein Strand. Deze locatie biedt niet alleen een oase van rust, maar ligt ook gunstig dichtbij de bruisende steden Oostende en Brugge. De uitstekende bereikbaarheid maakt dit vakantieoord een ideale bestemming voor zowel korte uitstapjes als langere verblijven.

Recreatiemogelijkheden

Een van de hoogtepunten van Holiday Suites Klein Strand is de nabijheid van een uitgestrekte zwemvijver, compleet met waterglijbanen en een apart kinderbad. Dit paradijs voor waterliefhebbers biedt een scala aan activiteiten, waaronder waterskiën, vissen, petanquen en gocart rijden. Of je nu op zoek bent naar een adrenalinekick of juist rust en ontspanning, hier vind je het allemaal.

Vakantieverblijven

Het project omvat 24 vakantieverblijven die geschikt zijn voor 2 tot 6 personen, ontworpen met het oog op comfort en luxe. De vakantieverblijven zijn verkrijgbaar vanaf €149.500, waardoor ze aantrekkelijk zijn voor mensen die op zoek zijn naar een tweede thuis op korte afstand van de Belgische kust.

Investeerdersparadijs

Holiday Suites Klein Strand biedt niet alleen een luxueuze vakantie-ervaring, maar ook een solide investeringsmogelijkheid. Voor degenen die op zoek zijn naar een tweede verblijf met een vast rendement op hun investering, biedt dit project een aantrekkelijke propositie. De combinatie van de groeiende populariteit van de regio en de diverse recreatiemogelijkheden maakt het een veelbelovende investering.

Holiday Suites Klein Strand in Jabbeke belooft een unieke levensstijl voor vakantiegangers en een slimme investering voor degenen die streven naar een tweede verblijf met rendement. Met zijn prachtige ligging, luxueuze vakantieverblijven en diverse recreatieve voorzieningen, wordt dit project een hoogtepunt vlakbij de Belgische kust. Het is een kans om te genieten van ontspanning, plezier en financiële voordelen, alles op één adembenemende locatie.

Te koop
Invest
Vanaf € 149.500 (excl. kosten)
Holiday Suites Klein Strand
Varsenareweg 29, 8490 Jabbeke
1 - 3
Slaapkamer(s)
1
Badkamer(s)
Op aanvraag
Bew. Oppervl.
Op aanvraag
Bew. Oppervl.
Middelkerke, een charmante kustgemeente in België, is een verborgen parel voor liefhebbers van de zee en het strand....
Investeren in Gent met Altro Invest biedt niet alleen de mogelijkheid om te profiteren van de economische groei en culturele rijkdom van de...
Gent, de bruisende stad in het hart van Vlaanderen, is een verborgen parel voor het investeren in vastgoed....