Uniek Woonproject in de Berglaan, Sint-Idesbald: Maison MILAI & KAI

Betoverende Luxe in St. Idesbald: Maison MILAI & KAI

In het betoverende St. Idesbald Koksijde komt een uniek woonproject tot leven, gelegen in de schilderachtige Berglaan. Maison MILAI & KAI, twee prachtige villa’s, beloven een weelderige levensstijl te bieden aan hun bewoners, omgeven door moderne luxe en comfort.

Moderne Elegantie

Deze villa’s, ontworpen in de vorm van een schuur, zijn een perfecte samensmelting van traditionele charme en eigentijdse elegantie. Met elk drie royale slaapkamers en evenveel badkamers, bieden ze voldoende ruimte voor het hele gezin om in alle comfort te wonen. De ruime leefruimte en de adembenemende keuken vormen het hart van de woning, waar gezelligheid en quality time met familie en vrienden centraal staan.

Slimme Technologie

Wat woonproject MILAI & KAII echt bijzonder maakt, is de integratie van geavanceerde domotica. Hierdoor kunnen bewoners moeiteloos de verlichting, verwarming en andere voorzieningen bedienen via hun smartphone, waardoor het dagelijks leven gemakkelijker wordt. Daarnaast zijn de villa’s energiezuinig dankzij het gebruik van zonnepanelen en hoogwaardige isolatie, wat niet alleen goed is voor het milieu maar ook voor de portemonnee.

Natuurlijk Licht en Ruimte

Met plafonds van meer dan 6 meter hoog en grote ramen die zorgen voor overvloedig natuurlijk licht, wordt een gevoel van ruimte en vrijheid gecreëerd dat zeldzaam is in moderne woningen. Bovendien genieten de villa’s een perfecte ligging, op loopafstand van de zee en de winkels, en toch verscholen in een oase van rust en zonlicht.

Milieuvriendelijk

Als extraatje wordt er een elektrische laadpaal voorzien, waardoor het opladen van een elektrische auto een fluitje van een cent wordt. De vloerverwarming zorgt voor aangename warmte in de winter, terwijl de tuin een groene oase van rust biedt om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht.

Casco Verkoop en Personalisatie

De bouwwerkzaamheden van het woonproject zullen tegen de zomer van 2023 starten en de villa’s zullen casco worden verkocht. In deze casco bouw zullen reeds zonnepanelen en een laadpaal zijn geïntegreerd, esthetisch verwerkt in het dak en de muren. Toekomstige eigenaars krijgen de vrijheid om hun interieur naar eigen wens in te richten of af te laten werken.

Woonproject met Opties voor Op Maat Gemaakt Meubilair

Voor wie op zoek is naar een zorgeloze optie, heeft Dune Construct zelfs een voorstel voor op maat gemaakt meubilair en een prachtige keuken met alle moderne voorzieningen zoals vaatwasser, inductiekookplaat (BORA) met geïntegreerde afzuiging, koelkast, diepvriezer, ovens en meer.

Specificaties uniek Woonproject: MILAI & KAI

Deze unieke nieuwbouwvilla’s vormen een zeldzame kans om te genieten van het beste van modern wonen in een idyllische omgeving. Woonproject MILAI & KAI biedt niet alleen een huis, maar een levensstijl van ongekende luxe en comfort, waar elk aspect van het dagelijks leven is doordacht en verzorgd.

Met een grondoppervlakte van 400 m² en een bewoonbare oppervlakte vanaf 214 m², bieden deze villa’s ruimte en comfort in overvloed. Elk van de drie slaapkamers heeft zijn eigen badkamer, waardoor privacy en gemak gegarandeerd zijn.

De prijs voor deze exclusieve woningen van het woonproject begint vanaf € 685.000 (exclusief kosten), wat een investering is in een levensstijl van ongeëvenaarde luxe en comfort. Aarzel niet langer en maak van Maison MILAI & KAI jouw nieuwe thuis of tweede verblijf!

Te koop
Vanaf € 685.000 (excl. kosten)
Berglaan Sint-Idesbald
Berglaan, 8670 Sint-Idesbald
Villa
3
Slaapkamer(s)
3
Badkamer(s)
214 - 241
m2
Bew. Oppervl.
214 - 241
m2
Bew. Oppervl.
Welkom in de exclusieve wereld van Project Berglaan, gelegen in het betoverende St. Idesbald Koksijde....
Ontdek het maritieme juweel Sint-Idesbald aan de Westkust van België, met zijn rustige charme en schilderachtige omgeving....
Koksijde blijft de favoriete bestemming voor mensen die op zoek zijn naar een geliefde plek aan de Belgische kust....