Sint-Helena: Modern wonen met historische charme

In het hart van Sint-Gillis-Waas verrijst een uitzonderlijk nieuwbouwproject dat geschiedenis en moderne woonkwaliteit naadloos met elkaar verbindt. Sint-Helena biedt 46 prachtige appartementen, variërend van 78 tot 149 m², ontworpen om te voldoen aan de hoogste eisen van hedendaags comfort en duurzaamheid.

Beleef beide werelden

Gelegen op de plek van het voormalige Sint-Helena ziekenhuis, draagt dit project een rijke historische erfenis met zich mee. De architecten van BLAF hebben ervoor gekozen om de waardevolle gele bakstenen gevel te bewaren en te herstellen. Dit eerbetoon aan het verleden geeft het gebouw een unieke charme en karakter, terwijl de toevoeging van een nieuwe structuur zorgt voor een moderne uitstraling. Het L-vormige gebouw omarmt het omliggende park en biedt een harmonieuze leefomgeving waarin oud en nieuw samenkomen.

Wonen in duurzaamheid

Sint-Helena is meer dan alleen een nieuwbouwproject; het is een visie op duurzaam wonen. Bij het ontwerp en de bouw is duurzaamheid centraal gesteld, wat resulteert in een lagere ecologische voetafdruk zonder concessies te doen aan comfort of esthetiek. De appartementen zijn uitgerust met geothermische warmtepompen, zonnepanelen, hoge isolatiewaarde en regenwaterrecuperatie. Daarnaast zijn er groene zones aangelegd, waardoor bewoners kunnen genieten van een natuurlijke en serene leefomgeving.

Innovatieve kenmerken

  • Geothermische Warmtepompen: Efficiënte en milieuvriendelijke verwarming en koeling.
  • Zonnepanelen: Duurzame energieopwekking die de energiekosten verlaagt.
  • Hoge Isolatiewaarde: Uitstekende thermische isolatie voor een comfortabel binnenklimaat.
  • Regenwaterrecuperatie: Duurzaam waterbeheer voor een groenere toekomst.
  • Groene Zones: Aangelegde parktuinen en groene gebieden die zorgen voor een gezonde leefomgeving.
Sint-Helena, Sint-Gillis-Waas, Oost-Vlaanderen, Sankt

Sint-Gillis-Waas: een oase aan rust

Rust en nabijheid: Sint-Gillis-Waas biedt de serene rust van het platteland, met alle nodige faciliteiten binnen handbereik. Kies uit charmante dorpskernen of moderne nieuwbouwwijken.

Groene longen: Geniet van de natuur in het Stropersbos, natuurgebied Panneweel, en de Kreken van Beveren. Perfect om te wandelen of fietsen.

Gezelligheid: De gemeente bruist van verenigingsleven met sportclubs, culturele verenigingen, en jeugdbewegingen. Mis ook de jaarlijkse kermis en de Sint-Niklaasmarkt niet.

Voorzieningen: Alles wat je nodig hebt, van scholen en winkels tot een ziekenhuis, en goede bereikbaarheid met openbaar vervoer.

Jouw nieuwe thuis in Sint-Helena

Sint-Helena biedt een unieke kans om deel uit te maken van een gemeenschap die geschiedenis en modern wonen combineert. Of u nu op zoek bent naar een ruime gezinswoning of een comfortabel appartement voor twee, voor ieder wat wils. Ontdek de voordelen van duurzaam wonen in een groene, historische omgeving en maak van Sint-Helena uw nieuwe thuis.

Te koop
Vanaf € 295.000 (excl. kosten)
Sint-Helena
Blokstraat 4, 9170 Sint-Gillis-Waas
Appartement
1 - 4
Slaapkamer(s)
1 - 2
Badkamer(s)
78 - 149
m2
Bew. Oppervl.
78 - 149
m2
Bew. Oppervl.
In het bruisende Waregem, omarmd door een rijke geschiedenis en levendige gemeenschap, verrijst Villa Churchill, een parel van modern wonen....
Een wereld van comfort en moderne elegantie met Residentie Marguerite, een vastgoedproject van Lintoo Projects in Passendale....
Welkom in de wereld van puur genot aan onze Belgische kust dankzij Residentie PUR'EAU, een exclusief vastgoedproject van Lintoo Projects....