Residentie Swan: Waar Luxe en comfort samenkomen in het hart van Blankenberge

Welkom bij Residentie Swan – een oase van modern wonen gelegen in het bruisende hart van Blankenberge. Met zijn weelderige mix van luxe en comfort biedt deze prachtige nieuwbouwresidentie een unieke kans voor wie op zoek is naar een hoogwaardige levensstijl op een centrale locatie, omgeven door alle gemakken van het stadsleven en de rust van de Belgische kust.

Een overzicht van Residentie Swan

Residentie Swan is niet zomaar een wooncomplex; het is een symbool van verfijning en duurzaamheid. Met 22 appartementen die variëren van gezellige eenkamerappartementen tot ruime driekamerappartementen, en met 15 garages en kelderbergingen op niveau -1, biedt Swan een scala aan opties voor elk type huishouden. Of je nu op zoek bent naar een knusse plek voor jezelf of een ruimere woning voor het hele gezin, hier vind je precies wat je nodig hebt.

Duurzaamheid als prioriteit

Een van de meest opvallende kenmerken van Residentie Swan is de nadruk op duurzaamheid. In een tijd waarin milieubewustzijn steeds belangrijker wordt, staat Swan voorop met zijn groene initiatieven. Het project is uitgerust met zonnepanelen, een warmtepomp en vloerverwarming, waardoor een energiezuinige leefomgeving wordt gecreëerd die niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor de portemonnee van de bewoners. Bovendien zorgen een ventilatiesysteem van type D, akoestische isolatie en thermische isolatie ervoor dat de E-peilen maximaal E30 bedragen, waardoor een hoog niveau van comfort en efficiëntie wordt gegarandeerd.

925d936a b5c1 499a b3d7

De ultieme woonervaring

Als je kiest voor Residentie Swan, kies je niet alleen voor een huis, maar voor een levensstijl. Elk appartement is ontworpen met het oog op comfort en elegantie, met moderne voorzieningen en hoogwaardige afwerkingen die een gevoel van luxe creëren. Grote ramen laten overvloedig natuurlijk licht binnen en bieden een prachtig uitzicht op de omgeving, terwijl open plattegronden zorgen voor een naadloze stroom tussen de ruimtes.

Conclusie

Residentie Swan vertegenwoordigt het beste van beide werelden – de levendigheid van de stad en de rust van de kust. Met zijn perfecte mix van luxe, comfort en duurzaamheid biedt Swan een ideale woonomgeving voor wie op zoek is naar het beste van het Belgische leven. Als je op zoek bent naar een plek waar je je thuis kunt voelen terwijl je geniet van alle voordelen van modern wonen, dan is Residentie Swan de perfecte keuze.

Ontdek de magie van Residentie Swan en geef jezelf de luxe die je verdient in het hart van Blankenberge.

Te koop
Vanaf € 275.000 (excl. kosten)
Edward Poppe Woonpark - appartementen
Rommelsweg 8, 9980 Sint-Laureins
Appartement
1 - 4
Slaapkamer(s)
1 - 2
Badkamer(s)
93 - 122
m2
Bew. Oppervl.
93 - 122
m2
Bew. Oppervl.
Te koop
Vanaf € 370.000 (excl. kosten)
Edward Poppe Woonpark - woningen
Rommelsweg 10, 9980 Sint-Laureins
Huis
4
Slaapkamer(s)
1
Badkamer(s)
148 - 176
m2
Bew. Oppervl.
148 - 176
m2
Bew. Oppervl.
Te koop
Vanaf € 790.000 (excl. kosten)
Ibiza stijl villa's
07829 Cala Tarida, Ibiza
Villa
3
Slaapkamer(s)
2 - 3
Badkamer(s)
100
m2
Bew. Oppervl.
100
m2
Bew. Oppervl.
Te koop
Vanaf € 790.000 (excl. kosten)
Design appartementen
07840 Santa Eulalia, Ibiza
Appartement
1 - 4
Slaapkamer(s)
1 - 4
Badkamer(s)
61 - 178
m2
Bew. Oppervl.
61 - 178
m2
Bew. Oppervl.
Te koop
Vanaf € 299.000 (excl. kosten)
Villa in Calasparra
30420 Calasparra, Murcia
Villa
2 - 3
Slaapkamer(s)
2
Badkamer(s)
102
m2
Bew. Oppervl.
102
m2
Bew. Oppervl.
Luxe vastgoed op Ibiza, meer dan alleen locatie en uitzicht. Vaak voorzien van geavanceerde technologieën en hoogwaardige afwerkingen....
In het bruisende Waregem, omarmd door een rijke geschiedenis en levendige gemeenschap, verrijst Villa Churchill, een parel van modern wonen....
Voor wie op zoek is naar een plek om in vastgoed te investeren, biedt Waregem een unieke mix van factoren die het overwegen...