Residentie Marguerite: Een parel in het hart van Passendale

Stap binnen in een wereld van comfort en moderne elegantie met Residentie Marguerite, een ambitieus vastgoedproject van Lintoo Projects in de levendige Statiestraat van Passendale. Dit project omvat 13 prachtige, zonovergoten appartementen met een keuze uit 1 of 2 slaapkamers en een veelbelovende handelsruimte. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe thuis of een slimme investering, dit prachtige project biedt een unieke mix van duurzaamheid, luxe en een strategische ligging.

Duurzaamheid en luxe in Residentie Marguerite

Bij Residentie Marguerite staat duurzaamheid voorop. Elk appartement is uitgerust met moderne technologieën zoals warmtepompen, vloerverwarming en zonnepanelen. Deze voorzieningen garanderen niet alleen een laag energieverbruik, maar ook een comfortabele leefomgeving. De afwerking van de appartementen kan naar eigen wensen worden aangepast in samenwerking met onze vaste partners, zodat jouw droomappartement werkelijkheid wordt.

Ideale ligging

Wat Residentie Marguerite nog aantrekkelijker maakt, is de uitmuntende ligging in het bruisende hart van Passendale. Binnen 10 minuten bereik je de A19-oprit, en steden zoals het historische Ieper, Roeselare en het dynamische Kortrijk zijn gemakkelijk bereikbaar. Deze centrale ligging biedt zowel rust als toegankelijkheid, perfect voor zowel gezinnen als professionals.

Comfort en functionaliteit

De appartementen zijn ontworpen om het meeste uit natuurlijk licht te halen. De slimme positionering van de leefruimtes en terrassen zorgt voor zonovergoten ochtenden en adembenemende avonden. Gelijkvloerse appartementen beschikken over een tuin met terras, waar je kunt genieten van de natuurlijke pracht van de omgeving. Daarnaast is er de mogelijkheid tot aankoop van een garagebox, een carport en open parkeerplaatsen, wat bijdraagt aan het gemak en de flexibiliteit voor de bewoners.

Te koop in Passendale, Residentie Marguerite

Financiële voordelen

Een ander groot voordeel van Residentie Marguerite is het potentieel om onder bepaalde voorwaarden in aanmerking te komen voor het gunstige 6% BTW-tarief. Dit maakt de investering niet alleen aantrekkelijker, maar ook financieel voordeliger.

Passendales historische betekenis en natuurlijke schoonheid

Passendale, een schilderachtig landelijk dorp in de provincie West-Vlaanderen, België, staat bekend om zijn historische betekenis en prachtige landschappen. Tijdens de Eerste Wereldoorlog vonden hier hevige gevechten plaats, en het Tyne Cot Cemetery, het grootste Britse militaire kerkhof ter wereld, herdenkt de slachtoffers van deze periode. Passendale biedt een vredige sfeer die bezoekers aantrekt, en speelt als hoofdgemeente van Zonnebeke een centrale rol in de lokale gemeenschap.

De rijke geschiedenis van Passendale, gecombineerd met de natuurlijke schoonheid en de rustige omgeving, maakt het een ideale locatie voor Residentie Marguerite. Of je nu een nieuwe thuis zoekt of een slimme vastgoedinvestering overweegt, Residentie Marguerite in Passendale biedt alles wat je nodig hebt: comfort, stijl en een unieke locatie.

Laat je verleiden door de charme van Residentie Marguerite, waar comfort, stijl en locatie prachtig samenkomen. Dit project biedt een unieke kans om te investeren in een duurzame en luxe woonomgeving, terwijl je geniet van de historische en natuurlijke pracht van Passendale. Neem vandaag nog contact op met Lintoo Projects en ontdek hoe Residentie Marguerite jouw toekomstige thuis kan worden.

Te koop
Vanaf € 199.000 (excl. kosten)
Residentie Marguerite
Statiestraat 17, 8980 Passendale
Appartement
1 - 2
Slaapkamer(s)
1
Badkamer(s)
70 - 102
m2
Bew. Oppervl.
70 - 102
m2
Bew. Oppervl.
In het bruisende Waregem, omarmd door een rijke geschiedenis en levendige gemeenschap, verrijst Villa Churchill, een parel van modern wonen....
Een van de troeven van Passendale is de levenskwaliteit. Het dorp biedt een rustige en veilige omgeving, ideaal voor gezinnen en gepensioneerden...
Welkom in de wereld van puur genot aan onze Belgische kust dankzij Residentie PUR'EAU, een exclusief vastgoedproject van Lintoo Projects....