Vastgoed op de Canarische Eilanden

Een Eilandparadijs Aan Jouw Voeten

De Canarische Eilanden, jouw ideale woonbestemming

Een archipel gelegen in de Atlantische Oceaan voor de noordwestkust van Afrika, behoren tot Spanje en vormen een aantrekkelijke bestemming voor vastgoedinvesteringen en tweede verblijven. De eilanden, waaronder Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote, El Hierro, La Gomera, La Palma en Fuerteventura, trekken jaarlijks duizenden kopers aan vanwege hun aangename klimaat, prachtige stranden en diverse landschappen.

Een belangrijke reden waarom mensen vastgoed op de Canarische Eilanden kopen om er zelf te wonen of als tweede verblijf, is het milde en stabiele klimaat gedurende het hele jaar. Met gemiddelde temperaturen die zelden onder de 20 graden Celsius dalen, bieden de eilanden een aantrekkelijke levensstijl, vooral voor diegenen die willen ontsnappen aan koudere klimaten elders.

Daarnaast is het vastgoedaanbod op de Canarische Eilanden divers en omvat het alles van luxe villa’s en appartementen tot charmante traditionele huizen. De mogelijkheid om een woning te vinden die past bij verschillende budgetten en levensstijlen is een grote trekpleister voor kopers.

De aantrekkelijke fiscale voordelen die gepaard gaan met het bezitten van vastgoed op de Canarische Eilanden dragen ook bij aan de populariteit ervan als investeringsbestemming. Het belastingregime is gunstig voor zowel residenten als niet-residenten, wat investeerders aanmoedigt om hier te kopen.

Bovendien bieden de eilanden een scala aan recreatieve activiteiten, waaronder watersporten, wandelen, golfen en gastronomie, waardoor het een aantrekkelijke bestemming is voor vakantie en ontspanning.

Het stabiele vastgoedklimaat en de groeiende toeristische sector dragen ook bij aan de aantrekkelijkheid van de Canarische Eilanden als investeringsmogelijkheid. Veel kopers zien het potentieel voor zowel kortetermijnverhuur als langetermijnrendementen.

Ontdek het vastgoed op de verschillende eilanden van de Canarische Eilanden

Ontdek hier het volledige aanbod van vastgoed op Tenerife.

Ontdek hier het volledige aanbod van vastgoed op Fuerteventura.

Ontdek hier het volledige aanbod van vastgoed op Lanzarote.

Ontdek hier het volledige aanbod van vastgoed op Gran Canaria.

Ontdek hier het volledige aanbod van vastgoed op La Gomera.

Ontdek hier het volledige aanbod van vastgoed op La Palma.

Ontdek hier het volledige aanbod van vastgoed op El Hierro.

Vastgoedaanbod in Canarische Eilanden

Hieronder vind je een overzicht van het aanbod aan vastgoed in Canarische Eilanden.
Vastgoed op de Canarische Eilanden

Op zoek naar vastgoed in Canarische Eilanden of ergens anders?

Wij kunnen jou in contact brengen met een van onze lokale partners op basis van antwoorden op een aantal vragen.

Relevante artikels over Canarische Eilanden

Hieronder vind je een overzicht van artikels over Canarische Eilanden.