Project Berglaan: Luxe Wonen in het Hart van Sint-Idesbald

Betreed de Luxe: Project Berglaan, MILAI & KAI

Stap binnen in de exclusieve wereld van Project Berglaan, gelegen in het betoverende St. Idesbald Koksijde, waar stijlvol wonen en hedendaags comfort samenkomen te midden van de rustige pracht van de Berglaan. Twee adembenemende villa’s, genaamd Maison MILAI & KAI, nodigen uit tot een leven van weelde en sereniteit.

Een Verfijnde Mix van Traditie en Moderniteit

De villa’s zijn ware architectonische meesterwerken, waar traditionele charme harmonieus samengaat met eigentijdse elegantie. Elk van de villa’s beschikt over drie royale slaapkamers en luxueuze badkamers, waardoor ze een oase van comfort vormen voor gezinnen die streven naar een leven van luxe en rust.

Wat het project in de Berglaan werkelijk uniek maakt, is de integratie van geavanceerde domotica. Bewoners kunnen moeiteloos de verlichting, verwarming en andere voorzieningen bedienen via hun smartphone, waardoor het dagelijks leven niet alleen comfortabeler, maar ook efficiënter wordt.

Met plafonds van meer dan 6 meter hoog en grote ramen die overvloedig natuurlijk licht binnenlaten, creëren de villa’s een gevoel van ruimte en vrijheid dat zeldzaam is in moderne woningen. Berglaan is de perfecte locatie, op loopafstand van de zee en de winkels, biedt het beste van beide werelden: rust en toch nabijheid.

Milieubewust en Comfortabel Leven

Elke villa van project Berglaan wordt uitgerust met een elektrische laadpaal en vloerverwarming voor aangename warmte in de winter. De tuin, een groene oase van rust, nodigt uit tot ontspanning en genieten van de buitenlucht.

Omschrijving Project Berglaan

De villa’s worden casco verkocht, waardoor toekomstige eigenaren de vrijheid hebben om hun interieur naar eigen smaak en behoeften in te richten. Een blanco canvas om jouw droomhuis te creëren.

Voor wie op zoek is naar gemak, biedt Dune Construct, de projectontwikkelaar van dit project, op maat gemaakt meubilair en een prachtige keuken met moderne voorzieningen, perfect voor een zorgeloos leven.

Met een grondoppervlakte van 400 m² en een bewoonbare oppervlakte vanaf 214 m², bieden deze villa’s ruimte en comfort in overvloed. De prijs voor deze exclusieve woningen begint vanaf €685.000 (exclusief kosten). Waag de sprong en maak van Maison MILAI & KAI te Berglaan jouw nieuwe thuis of tweede verblijf!

Te koop
Vanaf € 685.000 (excl. kosten)
Berglaan Sint-Idesbald
Berglaan, 8670 Sint-Idesbald
Villa
3
Slaapkamer(s)
3
Badkamer(s)
214 - 241
m2
Bew. Oppervl.
214 - 241
m2
Bew. Oppervl.
Te koop
Vanaf € 386.000 (excl. kosten)
Hoost
Maes en Boereboomplein, 8301 Knokke-Heist
Appartement
1 - 3
Slaapkamer(s)
1 - 2
Badkamer(s)
78 - 242
m2
Bew. Oppervl.
78 - 242
m2
Bew. Oppervl.
Dit woonproject met unieke nieuwbouwvilla's vormen een zeldzame kans om te genieten van het beste van modern wonen in een idyllische omgeving....
Ontdek het maritieme juweel Sint-Idesbald aan de Westkust van België, met zijn rustige charme en schilderachtige omgeving....
Koksijde blijft de favoriete bestemming voor mensen die op zoek zijn naar een geliefde plek aan de Belgische kust....