Perron 19: Een nieuwe standaard in wonen in Merelbeke

Perron 19 vormt een sleutelelement in het ambitieuze masterplan van de gemeente Merelbeke om het centrum nieuw leven in te blazen. Dit unieke project transformeert de voormalige tramstelplaats in een levendige, heraangelegde locatie, met een focus op moderne woonervaring en duurzaamheid. Met slechts vijf exclusieve appartementen biedt Perron 19 een intieme en serene woonervaring, waarin ruimte en luxueus afgewerkte woonruimtes garant staan voor zorgeloos wonen. De groene omgeving en de grote, drempelloze ramen vullen de appartementen met licht, wat een open en luchtige sfeer creëert. Perron 19 is de perfecte combinatie van modern comfort en natuurlijke schoonheid.

Architectuur op topniveau

De architecten van Perron 19 hebben gestreefd naar een strak en verzorgd totaalconcept, wat duidelijk tot uiting komt in het elegante ontwerp en de zorgvuldig geselecteerde materialen. Het gebouw is perfect geïntegreerd in zijn omgeving dankzij diverse architecturale ingrepen, terwijl de gevel een dynamische en levendige uitstraling behoudt. De architectuur combineert esthetiek met functionaliteit, wat resulteert in een wooncomplex dat zowel visueel aantrekkelijk als praktisch is.

Perron 19, luxe appartementen te koop in Merelbeke, Oost-vlaanderen, Sankt

Duurzaamheid als groene draad

Duurzaamheid staat centraal bij Perron 19. De nieuwste milieuvriendelijke technieken zijn toegepast om het project zo energie-efficiënt en ecologisch verantwoord mogelijk te maken. Deze focus op duurzaamheid zorgt niet alleen voor een lagere ecologische voetafdruk, maar ook voor een toekomstbestendig woonconcept.

De wooneenheden zijn uitgerust met:

  • Geothermische warmtepompen: Deze zorgen voor een efficiënte verwarming en koeling van de appartementen, gebruikmakend van de natuurlijke warmte uit de aarde.
  • Zonnepanelen: Deze voorzien in een deel van de elektriciteitsbehoefte van het complex, waardoor het gebruik van fossiele brandstoffen vermindert.
  • Ventilatiesysteem D: Dit systeem zorgt voor een constante aanvoer van verse lucht en afvoer van vervuilde lucht, wat bijdraagt aan een gezond binnenklimaat.
  • Regenwaterrecuperatie: Het opvangen en hergebruiken van regenwater voor niet-drinkbare toepassingen zoals toiletspoeling en tuinirrigatie.
  • Groendaken: Deze dragen bij aan de isolatie van het gebouw en bieden extra groene ruimte, wat goed is voor zowel het milieu als de bewoners.

Een groenere toekomst met Perron 19

Dankzij deze innovaties zorgt Perron 19 voor een groenere toekomst en een lagere ecologische voetafdruk. Het project zet een nieuwe standaard voor duurzaam wonen in Merelbeke, waarbij de bewoners kunnen genieten van het comfort en de luxe van moderne woonruimtes, gecombineerd met de voordelen van milieuvriendelijke technologieën.

Perron 19 is meer dan een woonproject; het is een visie voor de toekomst, waarin mens en natuur harmonieus samenleven. Het herontwikkelen van de voormalige tramstelplaats tot een modern wooncomplex met respect voor de omgeving toont aan hoe stedelijke ontwikkeling en duurzaamheid hand in hand kunnen gaan. Perron 19 is daarmee een inspirerend voorbeeld voor toekomstige projecten in Merelbeke en daarbuiten.

Te koop
Vanaf € 610.000 (excl. kosten)
Perron 19
9820 Merelbeke
Appartement
2 - 3
Slaapkamer(s)
2
Badkamer(s)
124 - 137
m2
Bew. Oppervl.
124 - 137
m2
Bew. Oppervl.
In het bruisende Waregem, omarmd door een rijke geschiedenis en levendige gemeenschap, verrijst Villa Churchill, een parel van modern wonen....
Een wereld van comfort en moderne elegantie met Residentie Marguerite, een vastgoedproject van Lintoo Projects in Passendale....
Welkom in de wereld van puur genot aan onze Belgische kust dankzij Residentie PUR'EAU, een exclusief vastgoedproject van Lintoo Projects....