Unibricks
Logo unibricks

Unibricks

Unibricks biedt betaalbare vastgoedinvesteringen aan mét service, van ontwikkeling tot beheer. Zo maakt Unibricks vastgoed toegankelijk voor iedereen en kan ook jij bouwen aan een veilige, gelukkige toekomst voor jou en je familie.
Pieter Brueghellaan 1, 9051 Gent

Uw Partner in Investeringen in Vastgoed

Unibricks, uw vertrouwde partner in vastgoedinvesteringen. Zij zijn een toonaangevende Belgische projectontwikkelaar met een uitstekende staat van dienst in het leveren van hoogwaardig investeringsvastgoed. Hun missie is om kwalitatieve en duurzame vastgoedoplossingen te bieden aan investeerders en hen te begeleiden bij het realiseren van hun financiële doelen.

Bij Unibricks streven ze naar uitmuntendheid en integriteit in alles wat ze doen. Sinds hun oprichting hebben ze zichzelf gepositioneerd als een betrouwbare en gerespecteerde naam in de vastgoedsector. Hun team van ervaren professionals, waaronder architecten, ingenieurs en vastgoedexperts, werkt nauw samen om hoogwaardige projecten te ontwikkelen die voldoen aan de behoeften en verwachtingen van onze klanten, vastgoedinvesteerders.

Met een diepgaand begrip van de lokale vastgoedmarkt en trends, kunnen ze strategisch investeringsvastgoed selecteren en ontwikkelen dat waarde en rendement op lange termijn biedt. Hun succes is geworteld in het aangaan van duurzame relaties met hun klanten en partners, waarbij vertrouwen en transparantie centraal staan.

 

Diensten

1. Investeringsvastgoed

Unibricks biedt een breed scala aan investeringsmogelijkheden aan in de vastgoedmarkt. Of u nu een ervaren investeerder bent of net begint met vastgoedinvesteringen, zij hebben opties die aan uw specifieke behoeften en budget voldoen. Hun projecten omvatten appartementen, commercieel vastgoed en residentiële complexen op aantrekkelijke locaties.

2. Persoonlijk Advies

Hun deskundig team staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van het investeringsproces. Ze nemen de tijd om uw doelen te begrijpen en u te voorzien van gedegen advies over welke vastgoedinvestering het beste bij uw situatie past. Hun doel is om u de nodige informatie te geven, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen.

3. Rendement op Investering

Unibricks begrijpt het belang van een gezond rendement op uw vastgoedinvestering. Daarom selecteren zij zorgvuldig projecten die potentieel bieden voor waardegroei en huuropbrengsten. Hun team volgt nauwlettend de markttrends en identificeert kansen om ervoor te zorgen dat uw investering rendabel blijft op de lange termijn.

 

Waarom kiezen voor Unibricks?

 • Ervaren en betrouwbaar:
  Ze hebben een bewezen staat van dienst in het succesvol ontwikkelen en beheren van investeringsvastgoed.
 • Kwaliteit en duurzaamheid:
  Hun projecten zijn gebouwd volgens de hoogste normen van kwaliteit en duurzaamheid, wat resulteert in waardevaste investeringen.
 • Persoonlijke aanpak:
  Ze luisteren naar uw behoeften en doelen, en bieden gepersonaliseerd advies om aan uw verwachtingen te voldoen.
 • Transparantie:
  Bij Unibricks geloven ze in openheid en eerlijkheid. Ze delen alle relevante informatie, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen.
 • Brede waaier aan oplossingen:
  Unibricks biedt een brede waaier aan investeringsoplossingen aan die verder gaan dan het traditionele residentiële vastgoed. Zo kan u bij hen ook investeren in hotelvastgoed, tweede verblijven in de Ardennen, pensioenflats en ook rotatieparkings.

Vind hieronder hun investeringsaanbod terug en ontdek hoe zij u kunnen helpen bij het realiseren van uw financiële doelen door middel van investeringen in vastgoed. Samen kunnen jullie een solide en winstgevende toekomst opbouwen.

Aanbod - Unibricks

Hieronder vind je een overzicht van het aanbod aan vastgoed van Unibricks.
Locatie
Zoeken
Te koop
Invest
Vanaf € 175.000 (excl. kosten)
Village Les Bois d’Ourthe
Rue du Bochetay, 5377 Somme-Leuze (Durbuy)
Chalet
2 - 3
Slaapkamer(s)
1
Badkamer(s)
Op aanvraag
Bew. Oppervl.
Op aanvraag
Bew. Oppervl.
Te koop
Invest
Vanaf € 175.000 (excl. kosten)
Radisson Residences Spa
Avenue Leopold II 40, 4900 Spa
1 - 2
Slaapkamer(s)
1
Badkamer(s)
Op aanvraag
Bew. Oppervl.
Op aanvraag
Bew. Oppervl.
Te koop
Invest
Vanaf € 105.000 (excl. kosten)
Rotatieparking Bouillon
Rue du Collège 25-31, 6830 Bouillon
n.v.t.
Slaapkamer(s)
n.v.t.
Badkamer(s)
n.v.t.
Bew. Oppervl.
n.v.t.
Bew. Oppervl.
Logo unibricks

Heb je een vraag voor Unibricks?

privacy(Required)

Relevante artikels - Unibricks

Hieronder vind je een overzicht van relevante artikels, persberichten en blogs die betrekking hebben op de activiteiten en aanbod van Unibricks.
Het investeren in een rotatieparking kan een aantrekkelijke optie zijn vanwege verschillende voordelen en mogelijkheden die het met zich meebrengt. Hier zijn 9...

Spa, gelegen in de Belgische Ardennen, is een charmant dorp dat bekend staat om zijn thermale baden en wellnessfaciliteiten. Het biedt bezoekers een...

Het investeren in hotelvastgoed in de Belgische Ardennen kan om verschillende redenen interessant zijn. Op deze pagina vind je de belangrijkste redenen waarom...
Investeren in hotelvastgoed verwijst naar eigendommen die specifiek worden gebruikt voor de exploitatie van hotels, resorts, motels, hostels, of andere soortgelijke accommodaties....
Investeren in een tweede verblijf kan een spannende en lucratieve mogelijkheid zijn. Of je nu een vakantiehuis wilt kopen voor persoonlijk gebruik of...
Heb je spaarcenten op je rekening staan, maar weet je niet goed wat je ermee moet doen? Dan kan je overwegen om te...
Bekijk alle artikels