Sankt
Sankt

Sankt

Sankt ontwikkelt duurzaam vastgoed met focus op kwaliteit, technologie en samenleving. Wij onderscheiden ons door niet alleen focus te leggen op toekomstgerichte woningen, maar hebben ook oog voor de diversiteit van elk gezin, en creëren woningen voor mensen in elke levensfase.
Rijvisschestraat 126, 9052 Gent

Projectontwikkelaar Sankt

De Gentse ontwikkelaar trekt volop de kaart van het digitaal ondersteund wonen, aangepast aan de noden, eisen en uitdagingen van de toekomst. Ze bouwen onze Digitale Applicatie verder uit, en creëren zo woonprojecten met een unieke technologische dienstverlening en ondersteuning.

Ze onderscheiden zich door niet alleen focus te leggen op toekomstgerichte woningen, maar heeft ook oog voor de diversiteit van elk gezin, en creëert woningen voor mensen in elke levensfase. Levenskwaliteit staat centraal. Dat uitgangspunt nemen ze ook mee bij de keuze van onze partners. Op die manier realiseren ze een duurzaam rendement voor koper, investeerder en omgeving.

Zij ontwikkelen momenteel meerdere projecten in de Gentse regio. Met een onderscheidende architectuur en unieke technologie creëren wij een warme thuis voor iedereen.

Aanbod - Sankt

Hieronder vind je een overzicht van het aanbod aan vastgoed van Sankt.
Locatie
Zoeken
Te koop
Vanaf € 295.000 (excl. kosten)
Sint-Helena
Blokstraat 4, 9170 Sint-Gillis-Waas
Appartement
1 - 4
Slaapkamer(s)
1 - 2
Badkamer(s)
78 - 149
m2
Bew. Oppervl.
78 - 149
m2
Bew. Oppervl.
Te koop
Vanaf € 610.000 (excl. kosten)
Perron 19
9820 Merelbeke
Appartement
2 - 3
Slaapkamer(s)
2
Badkamer(s)
124 - 137
m2
Bew. Oppervl.
124 - 137
m2
Bew. Oppervl.
Sankt

Heb je een vraag voor Sankt?

privacy(Required)

Relevante artikels - Sankt

Hieronder vind je een overzicht van relevante artikels, persberichten en blogs die betrekking hebben op de activiteiten en aanbod van Sankt.
In Sint-Gillis-Waas verrijst Sint-Helena, een uitzonderlijk nieuwbouwproject dat geschiedenis en moderne woonkwaliteit met elkaar verbindt....
Perron 19 vormt een sleutelelement in het ambitieuze masterplan van de gemeente Merelbeke om het centrum nieuw leven in te blazen....
Sankt, die momenteel Perron 19 en Sint-Helena in ontwikkeling heeft, onderscheidt zich van de meeste projectontwikkelaars op een aantal belangrijke punten...
Bekijk alle artikels