Landcom
Landcom logo

Landcom

Landcom zorgt voor een plek waar service en comfort samenkomen, en waar jouw thuis hun prioriteit is.
Azaleastraat 50, 9840 De Pinte

Unieke service via Landcom

Bij Landcom begrijpen ze dat thuis meer is dan alleen een plek. Het is een toevluchtsoord, een oase van comfort en gemoedsrust. Met het hoofdkantoor gevestigd in het hart van West-Vlaanderen, zijn ze een vertrouwde naam in vastgoed, gespecialiseerd in het aanbieden van zorgeloos wonen aan de Belgische kust.

Hun expertise strekt zich uit tot de verkoop van assistentiewoningen, waarbij ze een naadloze ervaring bieden aan onze klanten. Met een schat aan ervaring in de vastgoedsector, streven ze ernaar om elke stap van het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Van het vinden van de perfecte woning tot het afhandelen van alle administratieve formaliteiten, zij staan klaar om jouw te begeleiden met een persoonlijke en hands-on service.

Bij Landcom draait alles om jouw, de gewaardeerde klant. Ze begrijpen dat jouw behoeften en wensen uniek zijn, en ze zijn vastbesloten om aan die verwachtingen te voldoen, en ze zelfs te overtreffen. Of je nu op zoek bent naar een comfortabel toevluchtsoord voor jezelf of een zorgeloze omgeving voor een geliefde, zij zijn er om jouw te helpen bij elke stap van de reis.

Aanbod - Landcom

Hieronder vind je een overzicht van het aanbod aan vastgoed van Landcom.
Locatie
Zoeken
Te koop
Vanaf € 800.000 (incl. kosten)
Edition Zoute
Fort St. Pol, 8300 Knokke-Heist
1 - 2
Slaapkamer(s)
1
Badkamer(s)
Op aanvraag
Bew. Oppervl.
Op aanvraag
Bew. Oppervl.
Landcom logo

Heb je een vraag voor Landcom?

privacy(Required)

Relevante artikels - Landcom

Hieronder vind je een overzicht van relevante artikels, persberichten en blogs die betrekking hebben op de activiteiten en aanbod van Landcom.
Het verschil tussen een serviceflat en een assistentiewoning ligt voornamelijk in de aangeboden diensten en zorgondersteuning. In dit artikel lees je de belangrijkste...
Bekijk alle artikels