Acasa
Acasa Logo

Acasa

Acasa ontwikkelt met aandacht voor wat er leeft en met oog voor duurzaamheid. Om een dynamische buurt te creëren. Voor vandaag, morgen en voor altijd.
Kortrijksesteenweg 62, 9830 Sint-Martens-Latem
Voor hen is locatie een essentiële factor in de ontwikkeling van een project met meerwaarde. Ze richten zich op goed bereikbare plekken in Vlaamse grootsteden, die ze naar een hoger niveau tillen door de lokale noden grondig te analyseren en er een ietwat eigenwijs maar bovenal duurzaam antwoord op te bieden.

De projecten worden gedragen door een dynamisch team, dat een passie deelt voor kwalitatieve architectuur en groenere buurten. Met een kritische blik en een gezonde dosis humor streven ze samen totaalconcepten die een positieve impact hebben op bewoner, werknemer en de wijde omgeving.

Ze maken bewuste keuzes op het vlak van invulling, architectuur en duurzaamheid om bij te dragen aan een hoge levenskwaliteit. Vandaag, morgen en voor altijd.

Aanbod - Acasa

Hieronder vind je een overzicht van het aanbod aan vastgoed van Acasa.
Locatie
Zoeken
Te koop
Vanaf € 340.000 (excl. kosten)
Leiemeersen
Kapellestraat 98, 9800 Deinze (Astene)
Appartement
2 - 3
Slaapkamer(s)
1 - 2
Badkamer(s)
82 - 204
m2
Bew. Oppervl.
82 - 204
m2
Bew. Oppervl.
Acasa Logo

Heb je een vraag voor Acasa?

privacy(Required)

Relevante artikels - Acasa

Hieronder vind je een overzicht van relevante artikels, persberichten en blogs die betrekking hebben op de activiteiten en aanbod van Acasa.
In de wereld van duurzame ontwikkeling en gemeenschapsversterking springt ACASA eruit als een baken van innovatie en positieve verandering....
Leiemeersen, prachtig gelegen aan de oevers van de kronkelende Leie in Astene, belooft een leven van luxe en comfort...
Bekijk alle artikels