Oostakker: Waar elke straathoek een nieuw avontuur onthult

Gelegen in de prachtige Belgische provincie Oost-Vlaanderen, is Oostakker een verborgen juweeltje dat wacht om ontdekt te worden door diegenen die op zoek zijn naar een ideale woonomgeving. Met zijn unieke combinatie van rustige charme, uitstekende voorzieningen en een bloeiende vastgoedmarkt, biedt de gemeente een ongeëvenaarde levensstijl voor gezinnen, professionals en individuen die op zoek zijn naar een plek om te settelen.

De charme van Oostakker

Oostakker, gelegen op slechts een steenworp afstand van de bruisende stad Gent, biedt een perfecte balans tussen rust en stedelijke levendigheid. Met zijn schilderachtige straten, groene parken en historische architectuur ademt het een rustige en gastvrije sfeer uit die meteen iedereen omarmt die er binnenkomt.

Het is een plek waar traditie en moderniteit hand in hand gaan. Van eeuwenoude kerken tot eigentijdse winkels en restaurants, voor elk wat wils. Bovendien zorgt de nabijheid van Gent ervoor dat bewoners kunnen genieten van de culturele en recreatieve mogelijkheden van een grote stad, terwijl ze toch kunnen terugkeren naar de rust van hun thuis in Oostakker.

Vastgoed in Oostakker, provincie Oost-Vlaanderen

De vastgoedmarkt

De vastgoedmarkt is er bloeiend en biedt een scala aan mogelijkheden voor huizenkopers en investeerders. Of je nu op zoek bent naar een pittoreske rijwoning, een ruim appartement of een luxueuze villa, Oostakker heeft het allemaal.

Wat de gemeente echt aantrekkelijk maakt, is de betaalbaarheid in vergelijking met omliggende steden zoals Gent. Hier krijg je meer waar voor je geld zonder concessies te doen aan kwaliteit of levensstijl. Met een mix van historische en nieuwe bouwprojecten is er voor elk budget en elke smaak iets te vinden.

Waarom kiezen voor Oostakker?

  1. Levenskwaliteit: er is een hoogwaardige levensstijl met een scala aan voorzieningen, groene ruimtes en een sterke gemeenschapszin.

  2. Locatie: De nabijheid van Gent maakt het tot een ideale uitvalsbasis voor werk en recreatie, met uitstekende verbindingen naar andere delen van België.

  3. Vastgoedwaarde: De vastgoedmarkt blijft stabiel en groeit gestaag, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor zowel huiseigenaars als investeerders.

  4. Rust en sereniteit: Oostakker biedt een oase van rust weg van de drukte van de stad, terwijl het toch alle nodige voorzieningen binnen handbereik heeft.

Oostakker is meer dan alleen een plek om te wonen; het is een bestemming waar dromen werkelijkheid worden en gemeenschappen gedijen. Ontdek de verborgen schatten van de gezellige gemeente en ervaar zelf waarom het een van de meest gewilde woonlocaties in Oost-Vlaanderen is.

Te koop
Vanaf € 444.345 (excl. kosten)
Residentie Amaryllis
Pijphoekstraat 20, 9041 Oostakker
Huis, Appartement
2 - 4
Slaapkamer(s)
1 - 2
Badkamer(s)
110 - 176
m2
Bew. Oppervl.
110 - 176
m2
Bew. Oppervl.
Op zoek naar een moderne en stijlvolle woning in een groene omgeving? Dan is Residentie Amaryllis in Oostakker zeker het bekijken waard!...