Ontdek het nieuwste project van Yntro in Westende: Residentie West-End

De Belgische kust heeft altijd al een aantrekkingskracht gehad op mensen die op zoek zijn naar een idyllisch tweede verblijf. Residentie West-End in Westende, het nieuwste project van Yntro, belooft een eigentijdse en luxueuze woonervaring te bieden aan diegenen die de rust en de pracht van de Belgische kust willen ervaren.

26 Appartementen met Hedendaags Design

Residentie West-End omvat 26 moderne appartementen die ontworpen zijn om aan de hoogste normen te voldoen. Met een strak en eigentijds design bieden de appartementen een comfortabele leefruimte en een verfijnde esthetiek. Elk appartement is uitgerust met state-of-the-art voorzieningen en heeft een Zuid-West gericht privé terras, waardoor bewoners kunnen genieten van de warme zon en een adembenemend uitzicht op de omgeving.

Betaalbaar Luxe Wonen

Voor degenen die dromen van een tweede verblijf aan de kust, biedt Residentie West-End een betaalbare optie. De prijzen beginnen vanaf € 249.500, wat een uitstekende investeringsmogelijkheid biedt in een regio die bekend staat om zijn natuurlijke schoonheid en toeristische aantrekkingskracht. Met verschillende indelingen en groottes van de appartementen is er voor elk wat wils, of je nu op zoek bent naar een knus appartement voor jezelf of een ruimere woning voor het hele gezin.

Gunstige Ligging voor Ontspanning en Vermaak

Een van de opvallende kenmerken van Residentie West-End is de strategische ligging. Gunstig gelegen nabij Brugge, Plopsaland De Panne en andere badsteden, biedt dit vastgoedproject bewoners de mogelijkheid om te genieten van diverse recreatieve activiteiten en culturele bezienswaardigheden. Of je nu houdt van historische stadswandelingen, pretparkavonturen of ontspannen dagen aan het strand, Residentie West-End plaatst je in het hart van al deze mogelijkheden.

Investeer in een Tweede Verblijf met Verhuurpotentieel

Naast het bieden van een oase van luxe en comfort, is Residentie West-End ook een slimme investering voor diegenen die willen profiteren van verhuurmogelijkheden. De aantrekkingskracht van de Belgische kust als vakantiebestemming zorgt ervoor dat je je appartement kunt verhuren wanneer je er zelf niet bent, waardoor je een extra bron van inkomsten genereert.

Kortom, Residentie West-End in Westende belooft een unieke kans voor mensen die op zoek zijn naar een tweede verblijf aan de Belgische kust. Met moderne architectuur, een gunstige locatie en de mogelijkheid van verhuur, is het niet alleen een huis, maar ook een investering in levenskwaliteit en financiële groei. Vastgoedkantoor Yntro verwelkomt je om deel uit te maken van deze unieke woonervaring aan de kust.

Te koop
Vanaf € 115.000 (excl. kosten)
Holiday Suites Westende
Vakantiestraat 3, 8434 Westende
Appartement
1 - 2
Slaapkamer(s)
1
Badkamer(s)
Op aanvraag
Bew. Oppervl.
Op aanvraag
Bew. Oppervl.
Te koop
Vanaf € 249.500 (excl. kosten)
West-End
Essex Scottishlaan 57-61, 8434 Westende
Appartement
1
Slaapkamer(s)
1
Badkamer(s)
54 - 66
m2
Bew. Oppervl.
54 - 66
m2
Bew. Oppervl.
In het bruisende Waregem, omarmd door een rijke geschiedenis en levendige gemeenschap, verrijst Villa Churchill, een parel van modern wonen....
Een wereld van comfort en moderne elegantie met Residentie Marguerite, een vastgoedproject van Lintoo Projects in Passendale....
Middelkerke, een charmante kustgemeente in België, is een verborgen parel voor liefhebbers van de zee en het strand....