Morus.90: investeer Slim in Studentenvastgoed in Geel

Geel, een bruisende stad in de Kempen, verwelkomt niet alleen lokale studenten, maar trekt ook steeds meer internationale studenten aan. Met een groeiend aantal inschrijvingen aan de Thomas More Hogeschool en andere onderwijsinstellingen, stijgt de vraag naar kwalitatieve studentenvastgoed gestaag. In dit opzicht biedt Morus.90 een unieke kans voor investeerders die willen profiteren van deze groeiende markt.

Morus.90 een Unieke Woonervaring op een AAA-Locatie

Morus.90 bevindt zich in het hart van de studentenwijk van Geel, naast de gerenommeerde Thomas More Hogeschool. Deze strategische locatie biedt niet alleen gemak voor studenten, maar zorgt er ook voor dat investeerders kunnen genieten van een stabiele huurmarkt. Het gebouw zelf is ontworpen met moderne voorzieningen en hoogwaardige faciliteiten die voldoen aan de behoeften van de hedendaagse student.

Een Solide Investeringsmogelijkheid

Voor investeerders die op zoek zijn naar een stabiel rendement, biedt Morus.90 een aantrekkelijke optie. Dankzij het professionele beheer van het pand kunnen investeerders zich concentreren op de voordelen van hun investering, zonder zich zorgen te hoeven maken over administratieve rompslomp of verhuurzorgen. Met directe huurinkomsten vanaf het moment van akte, biedt Morus.90 een bewezen trackrecord van direct rendement.

Tekort aan Studentenhuisvesting in Geel

Net als veel andere studentensteden kampt ook Geel met een tekort aan studentenkamers. Met meer dan 122.500 studenten ingeschreven in de regio en slechts een beperkt aantal beschikbare kamers, blijft de vraag naar studentenhuisvesting hoog. Morus.90 tracht dit tekort aan te pakken door hoogwaardige en betaalbare accommodatie te bieden aan studenten die naar Geel komen om te studeren.

Specialisatie Trekt Studenten

Een van de redenen voor de groeiende populariteit van Geel als studentenstad is de aanwezigheid van gespecialiseerde opleidingen, zoals agro- en biotechnologie. Deze programma’s trekken niet alleen nationale, maar ook internationale studenten aan die geïnteresseerd zijn in deze specifieke vakgebieden. Hierdoor blijft de vraag naar studentenhuisvesting in Geel groeien, wat investeerders een aantrekkelijk perspectief biedt.

Conclusie

Met een lage instapprijs, een uitstekende locatie en een bewezen staat van dienst in het leveren van stabiele rendementen, is Morus.90 een slimme keuze voor investeerders die willen profiteren van de groeiende studentenhuisvestingsmarkt in Geel. Door te investeren in Morus.90 kunnen investeerders niet alleen bijdragen aan de toekomst van studentenvastgoed in de stad, maar ook genieten van een solide rendement op hun investering.

Te koop
Vanaf € 135.000 (excl. kosten)
Morus.90
Larumseweg 90, 2440 Geel
Studentenvastgoed
1
Slaapkamer(s)
1
Badkamer(s)
Op aanvraag
Bew. Oppervl.
Op aanvraag
Bew. Oppervl.

Met het einde van het schooljaar in zicht en de zomer in aantocht, begint voor veel ouders en studenten de zoektocht naar de...

Op zoek naar een hippe en kwalitatieve studentenkamer? Zoek niet verder dan Diggit StudentLife!...
In een tijd waarin studentenhuisvesting een steeds prominentere rol speelt in vastgoedbeheer, stapt Diggit StudentLife naar voren met een nieuwe benadering: Diggimmo....