Vastgoed in Torrevieja

Een populaire bestemming aan de Costa Blanca Zuid die dankzij zijn gunstig liggen een ideale tweede verblijf bestemming is.

Torrevieja, gelegen aan de prachtige Costa Blanca Zuid in Spanje, is een populaire bestemming die zowel lokale inwoners als internationale bezoekers aantrekt. De stad ligt aan de Middellandse Zee en staat bekend om zijn zoutmeren, die niet alleen een natuurlijk spektakel vormen, maar ook bijdragen aan het gezonde microklimaat van de regio.

Langs de kust van Torrevieja vind je kilometers aan zandstranden en promenades, zoals Playa del Cura en Playa de los Locos, waar bewoners en toeristen kunnen genieten van de zon en de zee. De bruisende jachthaven voegt een vleugje glamour toe aan de kustlijn, met tal van restaurants en winkels langs de boulevard.

Het vastgoedaanbod in Torrevieja omvat een diversiteit aan woningen, van moderne appartementen met uitzicht op zee tot ruime villa’s met privézwembaden. De stad biedt ook een verscheidenheid aan voorzieningen, waaronder winkelcentra, gezondheidszorgfaciliteiten en recreatieve activiteiten.

Torrevieja staat bekend om zijn levendige culturele scene en lokale festiviteiten. Het stadspark Doña Sinforosa en het natuurpark Las Lagunas de la Mata y Torrevieja bieden groene oases voor ontspanning en recreatie.

Met zijn gunstige ligging nabij de luchthavens van Alicante en Murcia is Torrevieja goed bereikbaar, waardoor het een ideale bestemming is voor zowel vakantie als permanente bewoning. Of je nu op zoek bent naar een zonnig toevluchtsoord aan zee of een levendige mediterrane levensstijl, Torrevieja heeft voor elk wat wils.

Vastgoedaanbod in Torrevieja

Hieronder vind je een overzicht van het aanbod aan vastgoed in Torrevieja.
Vastgoed in Torrevieja

Op zoek naar vastgoed in Torrevieja of ergens anders?

Wij kunnen jou in contact brengen met een van onze lokale partners op basis van antwoorden op een aantal vragen.

Relevante artikels over Torrevieja

Hieronder vind je een overzicht van artikels over Torrevieja en omstreken.