Investeren in Studentenvastgoed met Capitall: Projecten die de Toekomst van Studentenhuisvesting Vormgeven

Capitall is een vooraanstaande projectontwikkelaar en vastgoedinvesteerder, opgericht in 2022 door Maxim Van Hauwaert en Pieter Raman. Met een focus op residentiële nieuwbouwprojecten in studentenhuisvesting doorheen België, biedt Capitall een veelbelovende kans voor investeerders die willen bijdragen aan de groeiende studentenmarkt.

Over Capitall

Met een groeiende portefeuille van net opgeleverde projecten en te ontwikkelen grond, positioneert Capitall zich als een marktleider met een sterke en stabiele groei. De essentie van Capitall ligt in hun perfectionistische aanpak, waarbij eenvoud, vernieuwing en kwaliteit centraal staan. De onderneming straalt een aanstekelijke energie uit, gedreven door vakmanschap en een toewijding aan klanttevredenheid.

Investeren in Studentenkamers

Investeren in studentenhuisvesting draagt niet alleen bij aan de ontwikkeling van jongeren, maar ook aan de maatschappij als geheel. Met een groeiende vraag naar betaalbare en comfortabele woonruimte voor studenten, biedt Capitall een oplossing die zowel positief is voor de studenten zelf als voor de samenleving. Door te investeren in studentenkamers wordt de kwaliteit van het studentenleven verbeterd, wat resulteert in een onvergetelijke studie-ervaring voor huurders.

Projecten van Capitall

Morus.90: Geel, Kempen

Morus.90 bevindt zich in het hart van de bruisende studentenwijk van Geel, naast de gerenommeerde Thomas More Hogeschool. Dit project biedt studenten een unieke woonervaring, uitgerust met moderne voorzieningen die voldoen aan de behoeften van de moderne student. Met een strategische locatie en hoogwaardige faciliteiten, is Morus.90 een uitstekende investeringsmogelijkheid voor diegenen die willen bijdragen aan de toekomst van Geel.

Centre.1: Antwerpen

Centre.1, gelegen in het hart van de universiteitsbuurt van Antwerpen, biedt een kleinschalig investeringsproject van 18 studentenkoten. Met een groeiend aantal studenten in Antwerpen en een tekort aan koten, voorziet Centre.1 in de groeiende vraag naar kwalitatieve studentenhuisvesting. Dit stijlvolle gebouw voldoet aan alle hedendaagse normen en eisen van de moderne student, terwijl het een AAA locatie en energiezuinigheid combineert.

Échelles: Brussel

Échelles presenteert een unieke kans voor investeerders met een project van 69 studentenkamers en -studio’s in het centrum van Brussel. Het project is opgedeeld in 2 gebouwen, Échelle.6 en Échelle.11 Met de hoofdstad als een bruisende hotspot voor nationale en internationale studenten, biedt Échelles een oplossing voor het nijpende tekort aan studentenhuisvesting in Brussel. Met een AAA locatie en energiezuinige bouw, belooft Échelles een rendabele investering te zijn voor diegenen die willen bijdragen aan de groei van de hoofdstedelijke studentenmarkt.

Conclusie

Als snelgroeiende ontwikkelaar in het segment van studentenvastgoed, biedt Capitall investeerders de mogelijkheid om te profiteren van de bloeiende studentenmarkt in België. Met een focus op kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid, beloven projecten zoals Morus.90, Centre.1 en Échelles niet alleen rendabele investeringen te zijn, maar ook bij te dragen aan de verbetering van het studentenleven in verschillende steden doorheen het land.

Te koop
Invest
Vanaf € 1.090.000 (excl. kosten)
Boerderijstraat 27
Boerderijstraat 27, 8500 Kortrijk
Studentenvastgoed
12
Slaapkamer(s)
6
Badkamer(s)
190.83
m2
Bew. Oppervl.
190.83
m2
Bew. Oppervl.
Te koop
Invest
Vanaf € 198.500 (excl. kosten)
The Residance
Rue du Congrès 17, 1000 Brussel
Studentenvastgoed
1
Slaapkamer(s)
1
Badkamer(s)
Op aanvraag
Bew. Oppervl.
Op aanvraag
Bew. Oppervl.
Te koop
3,5%
Vanaf € 169.000 (excl. kosten)
Échelles.6
Laddersstraat 6, 1000 Brussel
Studentenvastgoed
1
Slaapkamer(s)
1
Badkamer(s)
Op aanvraag
Bew. Oppervl.
Op aanvraag
Bew. Oppervl.
Te koop
3,5%
Vanaf € 210.000 (excl. kosten)
Échelles.11
Laddersstraat 11, 1000 Brussel
Studentenvastgoed
1
Slaapkamer(s)
1
Badkamer(s)
Op aanvraag
Bew. Oppervl.
Op aanvraag
Bew. Oppervl.
Te koop
Vanaf € 135.000 (excl. kosten)
Morus.90
Larumseweg 90, 2440 Geel
Studentenvastgoed
1
Slaapkamer(s)
1
Badkamer(s)
Op aanvraag
Bew. Oppervl.
Op aanvraag
Bew. Oppervl.

Met het einde van het schooljaar in zicht en de zomer in aantocht, begint voor veel ouders en studenten de zoektocht naar de...

Op zoek naar een hippe en kwalitatieve studentenkamer? Zoek niet verder dan Diggit StudentLife!...
In een tijd waarin studentenhuisvesting een steeds prominentere rol speelt in vastgoedbeheer, stapt Diggit StudentLife naar voren met een nieuwe benadering: Diggimmo....