In Vliegenier is vertier nooit veraf

Turnhout, een bruisende stad met een rijke geschiedenis en een veelbelovende toekomst, verwelkomt een nieuw hoogtepunt in haar stadsgezicht: Project Vliegenier. Deze prachtige nieuwbouwappartementen beloven niet alleen een thuis te zijn voor verschillende generaties, maar ook een symbool van modern comfort en duurzaamheid. Laten we eens nader bekijken waarom Vliegenier de perfecte keuze is voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe woonervaring in Turnhout.

Een thuis voor iedereen

Vliegenier is veel meer dan zomaar een wooncomplex; het is een warme thuis voor diverse gemeenschappen. Of je nu een jonge starter bent die zijn eerste stap zet op de vastgoedmarkt, een jong gezin op zoek naar ruimte en comfort, een alleenstaande die de rust en verbondenheid van een gemeenschap zoekt, of zelfs iemand die van zijn welverdiende pensioen geniet, Vliegenier heeft voor elk wat wils. Met een scala aan één-, twee- en drieslaapkamerappartementen biedt dit project een diversiteit die aansluit bij verschillende levensstijlen.

KEMPENstadjesvolerfgoed©DavidSamynvoorFietsvakantiesinVlaanderen©

Vliegeniers tijdloze architectuur

Het iconische silhouet van het project is het resultaat van een gedurfd ontwerp door het gerenommeerde architectenbureau TRiAS. Het gebruik van sheddaken, een knipoog naar de industriële geschiedenis van de locatie als voormalige houtzagerij, geeft de penthouse appartementen een uniek karakter met hoge glaspartijen die zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht. De betonnen plint op de gelijkvloerse verdieping geeft niet alleen een esthetische touch, maar onderscheidt ook de residentiële ruimtes van de commerciële entiteiten. De strategische plaatsing van de appartementen rondom de groene binnentuin getuigt van respect voor privacy en maximaliseert de blootstelling aan zonlicht, waardoor bewoners kunnen genieten van een optimale leefomgeving.

vliegnier buildings overzicht

Groene woonomgeving

In het hart van Niefhout biedt de openbare ruimte een welkom toevluchtsoord voor bewoners van Vliegenier. Hier gaat het niet alleen om het kopen van een appartement, maar om het verwerven van een plek in een levendige buurt die wordt gekenmerkt door een harmonieuze mix van binnenhoven, stadspleinen, intieme straatjes en stadsparken. Met maar liefst 20.000 vierkante meter aan openbare ruimte rondom het complex worden bewoners aangemoedigd om naar buiten te gaan, te bewegen en te genieten van de frisse lucht. Of je nu de voorkeur geeft aan het bruisende stadsplein of de rust van de intieme binnentuin, er is voor elk wat wils in deze levendige buurt.

Duurzame BEN appartementen

Duurzaamheid staat centraal bij Vliegenier, dat trots gebruik maakt van een eigen warmtenetwerk, waardoor bewoners kunnen genieten van efficiënte verwarming zonder de noodzaak van individuele stookketels. Groendaken dragen bij aan een betere waterbeheersing en extra isolatie, waardoor de ecologische voetafdruk van het project wordt geminimaliseerd. Bovendien wordt duurzame mobiliteit gestimuleerd door de aanwezigheid van deelwagens op de site, naast de nabijheid van het treinstation, waardoor bewoners op een milieuvriendelijke manier kunnen reizen.

Project Vliegenier belichaamt het beste van wat Turnhout te bieden heeft: een bruisende gemeenschap, een moderne leefomgeving en een toewijding aan duurzaamheid. Of je nu op zoek bent naar een comfortabel appartement voor jezelf, een gezinsvriendelijke omgeving voor je geliefden, of een rustige plek om van je pensioen te genieten, Vliegenier biedt het allemaal. Ontdek de mogelijkheden en laat je betoveren door de charme van Vliegenier, waar wonen een ware belevenis wordt.

Te koop
Vanaf €175.000 (excl. kosten)
Vliegenier
2300 Turnhout, Antwerpen
Appartement
1 - 3
Slaapkamer(s)
1 - 2
Badkamer(s)
51 - 196
m2
Bew. Oppervl.
51 - 196
m2
Bew. Oppervl.
In het bruisende Waregem, omarmd door een rijke geschiedenis en levendige gemeenschap, verrijst Villa Churchill, een parel van modern wonen....
Een wereld van comfort en moderne elegantie met Residentie Marguerite, een vastgoedproject van Lintoo Projects in Passendale....
Welkom in de wereld van puur genot aan onze Belgische kust dankzij Residentie PUR'EAU, een exclusief vastgoedproject van Lintoo Projects....