Ibis Budget Knokke – Jouw Kustavontuur Begint Hier!

Ontdek de perfecte combinatie van een idyllisch tweede verblijf en een slimme investering aan de prachtige Belgische kust. Ibis Budget Knokke verwelkomt je met 68 comfortabele kamers, ontworpen voor ontspanning en modern comfort.

Investeer in Comfort en Gemak

Elke kamer in Ibis Budget Knokke is uitgerust met airconditioning en gratis wifi, zodat je altijd verbonden blijft met het comfort van thuis. Of je nu geniet van de zomerbries op het balkon of ontspant na een dag op het strand, wij zorgen voor de perfecte omgeving voor jou en je gasten.

Dubbel Genot: 2de Verblijf en Investering

Droom je van een tweede verblijf aan zee? Ibis Budget Knokke biedt de ideale mogelijkheid om jouw eigen stukje paradijs te bezitten en tegelijkertijd een slimme investering te doen. Verhuur eenvoudig jouw kamer wanneer je er niet bent en zie je investering groeien.

Betaalbare Luxe

Geniet van betaalbare luxe met kamers die beginnen bij slechts € 165.499. Ibis Budget Knokke maakt het mogelijk om te investeren in kwaliteit zonder concessies te doen aan jouw budget. Ontdek de mogelijkheden van een tweede thuis aan de kust!

Waarom Ibis Budget Knokke?

  • Ideale Locatie: Gelegen in het hart van Knokke, op korte afstand van het strand en lokale voorzieningen.
  • Rendabel Investeren: Laat je kamer renderen wanneer je er niet bent en geniet van een aantrekkelijk rendement.
  • Modern Comfort: Voorzien van alle gemakken, inclusief airconditioning en gratis wifi.
  • Betaalbare Luxe: Kwaliteit tegen een toegankelijke prijs, startend vanaf €165.499.

Investeer in jouw toekomstige tweede thuis en ontdek de mogelijkheden die Ibis Budget Knokke te bieden heeft. Neem vandaag nog de eerste stap naar een leven van comfort en rendement aan de Belgische kust!

Te koop
Invest
Vanaf € 165.499 (excl. kosten)
Ibis Knokke
Kalvekeetdijk 276, 8300 Knokke-Heist
Hotelkamer
1
Slaapkamer(s)
1
Badkamer(s)
Op aanvraag
Bew. Oppervl.
Op aanvraag
Bew. Oppervl.
Welkom in de exclusieve wereld van Project Berglaan, gelegen in het betoverende St. Idesbald Koksijde....
Het luxe vastgoed aan de Belgische kust biedt een breed scala aan huizen, van moderne appartementen tot weelderige villa's....
Dune Construct is uw partner voor al uw exclusieve bouwprojecten met een voorliefde voor strakke en hedendaagse architectuur....