Het Nieuwste Luxeproject in Oostduinkerke: Villa Sophie

In de idyllische omgeving van Oostduinkerke, aan de prachtige Belgische kust, presenteert Yntro het nieuwste luxeproject: Villa Sophie. Met eigentijdse architectuur, hoogwaardige afwerking en een beperkt aantal exclusieve appartementen, belooft Villa Sophie een oase van rust te zijn voor wie op zoek is naar een tweede verblijf aan zee. Met 2 tot 3 slaapkamers, ondergrondse garageboxen en de mogelijkheid tot verhuur, biedt dit project een unieke combinatie van comfort en investeringspotentieel.

Modern Design en Luxe Afwerking

Villa Sophie onderscheidt zich door zijn moderne architecturale stijl die naadloos opgaat in de prachtige omgeving van Oostduinkerke. De 8 exclusieve appartementen, elk met 2 tot 3 slaapkamers, worden gekenmerkt door strakke lijnen en een doordachte lay-out. De nadruk op luxe afwerking weerspiegelt zich in elk detail, van de elegant ontworpen keukens tot de weelderige badkamers. Villa Sophie biedt een harmonieuze mix van functionaliteit en esthetiek.

Investeer in Luxe en Comfort

Dit project is niet alleen ontworpen voor hen die op zoek zijn naar een tweede thuis aan de Belgische kust, maar ook voor investeerders die mogelijkheden willen benutten voor verhuur. Met de flexibele indeling van de appartementen en de aantrekkingskracht van de kustlocatie, biedt Villa Sophie een aantrekkelijk rendementspotentieel voor wie wil investeren in een luxueuze levensstijl.

Ondergrondse Garageboxen en Toegankelijkheid

Villa Sophie voorziet in de behoeften van de moderne levensstijl door de mogelijkheid tot aankoop van ondergrondse garageboxen. Dit niet alleen voor het gemak van het parkeren van voertuigen, maar ook voor extra veiligheid en exclusiviteit. Met de ondergrondse voorzieningen kunnen bewoners genieten van een zorgeloos leven aan de kust.

Prijzen en Beschikbaarheid

De 8 exclusieve appartementen van Villa Sophie zijn beschikbaar vanaf €720.000. Deze investering opent de deur naar een leven van luxe en ontspanning aan de Belgische kust.

Villa Sophie staat synoniem voor verfijnde levensstijl en investeringsmogelijkheden aan de Belgische kust. Als het nieuwste luxeproject in Oostduinkerke biedt het een unieke gelegenheid om te genieten van een tweede thuis, afgestemd op de hoogste standaarden van modern comfort. Verrijk uw leven met het serene en exclusieve karakter van Villa Sophie, waar luxe en de zee elkaar ontmoeten.

Te koop
Vanaf € 685.000 (excl. kosten)
Berglaan Sint-Idesbald
Berglaan, 8670 Sint-Idesbald
Villa
3
Slaapkamer(s)
3
Badkamer(s)
214 - 241
m2
Bew. Oppervl.
214 - 241
m2
Bew. Oppervl.
Te koop
Exclusief
Vanaf € 720.000 (excl. kosten)
Villa Sophie
Dijkweg 2a, 8670 Oostduinkerke
Appartement
2
Slaapkamer(s)
2
Badkamer(s)
109 - 114
m2
Bew. Oppervl.
109 - 114
m2
Bew. Oppervl.
In het bruisende Waregem, omarmd door een rijke geschiedenis en levendige gemeenschap, verrijst Villa Churchill, een parel van modern wonen....
Een wereld van comfort en moderne elegantie met Residentie Marguerite, een vastgoedproject van Lintoo Projects in Passendale....
Welkom in de wereld van puur genot aan onze Belgische kust dankzij Residentie PUR'EAU, een exclusief vastgoedproject van Lintoo Projects....