Forum Beveren: Waar comfort en gemeenschap samenkomen

In het bruisende hart van Beveren, een steenworp verwijderd van het marktplein en slechts een korte rit van Antwerpen, ontpopt zich een uniek residentieel project: Forum. Het project biedt een selectie van ruime doorzonappartementen met royale terrassen, waar wooncomfort en duurzaamheid centraal staan. Maar wat maakt Forum Beveren zo speciaal en waarom zou het jouw volgende thuis kunnen zijn?

Een idyllische locatie

Beveren, een parel in de Vlaamse regio, verwelkomt zijn bewoners met groene natuurgebieden, imposante kastelen en een welvarende gemeenschap. Dankzij de nabijheid van de Waaslandhaven en internationale bedrijven, floreren de economie en de werkgelegenheid in deze regio. Maar temidden van deze bedrijvigheid biedt Beveren ook een oase van rust, waar je kunt ontsnappen aan de drukte van de stad en kunt genieten van een groene omgeving, terwijl Antwerpen toch binnen handbereik ligt.

Wooncomfort en ruimte

De appartementen van Forum zijn ontworpen met oog voor detail en modern comfort. Of je nu op zoek bent naar een knusse eenheid met één slaapkamer of een ruimere woning met twee slaapkamers, Forum biedt voor elk wat wils. Met lichte en luchtige interieurs, grote raampartijen en royale terrassen, nodigen deze woningen uit tot ontspannen en genieten van de omgeving.

ION, Forum, appartementen te koop in Beveren, provincie Oost-Vlaanderen

Investeer in de toekomst

Beveren, met zijn strategische ligging en bloeiende economie, biedt ook een uitstekende investeringsmogelijkheid. De nabijheid van internationale bedrijven en de gunstige E-peil van maximaal E10 garanderen niet alleen een comfortabele leefomgeving, maar ook lagere energiekosten en een solide rendement op investeringen.

De gemeenschap van Beveren

Beveren is veel meer dan alleen een stad aan de haven. Met een rijke geschiedenis, een bloeiend cultureel aanbod en een sterke betrokkenheid bij het welzijn van haar inwoners, vormt deze gemeente de ideale thuisbasis. Gelegen in een levendige handelskern, vlakbij het station en omringd door recreatiemogelijkheden en natuurlijke schoonheid, biedt Beveren een levensstijl die perfect aansluit bij de behoeften van haar bewoners.

Beeld jezelf in bij Forum

Stel je voor: een moderne, comfortabele woning in het hart van een levendige gemeenschap, omringd door groen en toch verbonden met de wereld daarbuiten. Dit is Forum Beveren – waar comfort, gemeenschap en locatie samenkomen om jouw volgende thuis te worden.

Wil je meer weten over Forum en de mogelijkheden die het biedt? Neem vandaag nog contact met ons op en laat je informeren over dit unieke residentiële project in Beveren.

Te koop
Vanaf € 245.900 (excl. kosten)
Forum
Grote Markt, 9120 Beveren
Appartement
1 - 2
Slaapkamer(s)
1
Badkamer(s)
69 - 104
m2
Bew. Oppervl.
69 - 104
m2
Bew. Oppervl.
In het bruisende Waregem, omarmd door een rijke geschiedenis en levendige gemeenschap, verrijst Villa Churchill, een parel van modern wonen....
Een wereld van comfort en moderne elegantie met Residentie Marguerite, een vastgoedproject van Lintoo Projects in Passendale....
Welkom in de wereld van puur genot aan onze Belgische kust dankzij Residentie PUR'EAU, een exclusief vastgoedproject van Lintoo Projects....