De voordelen van wonen in Tournesol aan de De Nieuwe Dokken op een rijtje

Gent, een stad doordrenkt met geschiedenis en charme, herbergt een bijzonder pareltje genaamd Tournesol aan De Nieuwe Dokken. Voor degenen die op zoek zijn naar meer dan alleen een woning, biedt het project een unieke ervaring die verder gaat dan het concept van een gewoon huis. Ontdek de betoverende voordelen van wonen in deze gemeenschap en laat je overtuigen om de stap te zetten naar een leven doordrenkt met comfort, schoonheid en community.

1. Architecturale Pracht en Duurzaamheid

Tournesol is niet zomaar een wooncomplex; het is een meesterwerk van architectonisch design dat harmonieus samensmelt met zijn omgeving. De strakke lijnen en moderne esthetiek weerspiegelen niet alleen verfijning, maar ook een toewijding aan duurzaamheid. De gebruikte materialen en bouwtechnieken zijn zorgvuldig geselecteerd om een leefomgeving te creëren die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook ecologisch verantwoord.

2. Luxe en Comfort

Dit nieuwste project in Gent belooft een leven van luxe en comfort. Van ruime, lichte interieurs tot state-of-the-art voorzieningen, elke aspect van deze residentie is ontworpen met het welzijn van de bewoners in gedachten. Geniet van de weelderige groene binnenplaatsen, ontspan in de wellnessruimtes of breng quality time door met vrienden en familie in de gemeenschappelijke ruimtes – het unieke project omarmt het idee van thuis zijn met een vleugje elegantie.

Tournesol De Nieuwe Dokken Gent

3. Community en Buurtgevoel

Een huis is niet alleen een fysieke ruimte, maar ook een deel van een bredere gemeenschap. Tournesol bevindt zich in De Nieuwe Dokken, een levendige buurt die bruisend is van activiteiten en mogelijkheden. Maak kennis met je buren tijdens gezamenlijke evenementen, verken lokale eetgelegenheden en winkels, en voel je deel van een warme en gastvrije gemeenschap die Tournesol zijn thuis noemt.

4. Centrale Locatie van Tournesol

De Nieuwe Dokken ligt op een strategische locatie in Gent, waardoor bewoners kunnen genieten van het beste van beide werelden – de rust van een residentiële omgeving en de nabijheid van het bruisende stadsleven. Winkels, scholen, culturele bezienswaardigheden en openbaar vervoer liggen allemaal binnen handbereik, waardoor het dagelijks leven naadloos in elkaar overvloeit.

In een stad doordrenkt met geschiedenis en moderniteit, belooft wonen in Tournesol aan De Nieuwe Dokken een unieke levensstijlervaring. Laat je betoveren door de architecturale pracht, omarm het comfort en de luxe, voel de warmte van de gemeenschap en ontdek het gemak van een centrale locatie. Dit project is niet zomaar een huis; het is een thuis dat wacht om ontdekt te worden. Maak je klaar om een nieuw hoofdstuk te beginnen in het hart van Gent.

Te koop
Vanaf € 406.500 (excl. kosten)
Tournesol │ De Nieuwe Dokken
Schipperskaai, 9000 Gent
Appartement
2 - 3
Slaapkamer(s)
1
Badkamer(s)
Op aanvraag
Bew. Oppervl.
Op aanvraag
Bew. Oppervl.
Te koop
Exclusief
Vanaf € 1.062.500 (excl. kosten)
Graaf van Vlaanderen - Appartement
Graaf van Vlaanderenplein 15, 9000 Gent
Appartement
2
Slaapkamer(s)
2
Badkamer(s)
123 - 175
m2
Bew. Oppervl.
123 - 175
m2
Bew. Oppervl.
In het bruisende Waregem, omarmd door een rijke geschiedenis en levendige gemeenschap, verrijst Villa Churchill, een parel van modern wonen....
Een wereld van comfort en moderne elegantie met Residentie Marguerite, een vastgoedproject van Lintoo Projects in Passendale....
Welkom in de wereld van puur genot aan onze Belgische kust dankzij Residentie PUR'EAU, een exclusief vastgoedproject van Lintoo Projects....