Dames & Heren: Luxe kadewoningen aan de glinsterende Gentse Dokken

In het bruisende hart van Gent, langs de kade van de schitterende Gentse Dokken, verrijst een waar architecturaal meesterwerk: Dames & Heren. Dit luxueuze woonproject, een pareltje binnen De Nieuwe Dokken, omvat vijf prachtige woningen die de waterkant sieren.

Harmonieus ontwerp en luxueuze afwerking

Ontworpen door het gerenommeerde BEEL architectenbureau, vormen de vijf woningen een doordacht en harmonieus geheel. Grenzend aan elkaar, creëren ze een dynamische en afwisselende gevel die opvalt te midden van de omringende gebouwen. Maar het ware hoogtepunt van deze woningen schuilt in hun luxueuze afwerking en ongeëvenaarde ligging.

Exclusieve voorzieningen

Elke woning beschikt over drie slaapkamers, twee badkamers en een luxueuze afwerking die tot in de kleinste details is uitgedacht. De centrale ligging aan het water biedt niet alleen adembenemende uitzichten op de Gentse skyline, maar ook een vlotte bereikbaarheid tot alle voorzieningen en het bruisende centrum van Gent.

Oase van rust en luxe

Wat deze woningen werkelijk uniek maakt, is het gigantische dakterras dat zich uitstrekt over de gehele bovenverdieping. Met een oppervlakte tot wel 60 vierkante meter biedt dit dakterras een exclusief uitzicht op de stad en creëert het een oase van rust en luxe in het hart van Gent.

Grandeur en comfort in het interieur

Binnen in de woningen word je overweldigd door een gevoel van grandeur, dankzij de sierlijke en duurzame luxe materialen die zijn gebruikt. De strakke interieurarchitectuur, verzorgd door Co.Studio, zorgt voor een naadloze integratie van design en functionaliteit, terwijl de royale lichtinval en de uitgestrekte raampartijen zorgen voor een warme en uitnodigende sfeer.

Ruimte, comfort en exclusiviteit

Met woonoppervlaktes tot wel 235 vierkante meter bieden de woningen van Dames & Heren niet alleen ruimte, maar ook comfort en exclusiviteit. Elk detail is met zorg ontworpen, van de high-end luxe afwerking tot de unieke architecturale elementen die een tijdloze charme uitstralen.

Een unieke kans op stedelijk wonen in Dames & Heren

Kortom, Dames & Heren belichaamt de perfecte combinatie van luxe, comfort en exclusiviteit, en biedt een unieke kans om te wonen op een van de meest begeerde locaties in Gent. Laat je betoveren door de grandeur van deze kadewoningen en ontdek een nieuwe dimensie van stedelijk wonen aan de glinsterende Gentse Dokken.

Te koop
Vanaf € 1.198.000
Dames & Heren
Schipperskaai, 9000 Gent
Huis
3
Slaapkamer(s)
2
Badkamer(s)
tot 235
m2
Bew. Oppervl.
tot 235
m2
Bew. Oppervl.
Te koop
Exclusief
Vanaf € 836.000 (excl. kosten)
Graaf van Vlaanderen - Woning
Tweebruggenstraat 3, 9000 Gent
Huis
2 - 3
Slaapkamer(s)
1
Badkamer(s)
Op aanvraag
Bew. Oppervl.
Op aanvraag
Bew. Oppervl.
Investeren in Gent met Altro Invest biedt niet alleen de mogelijkheid om te profiteren van de economische groei en culturele rijkdom van de...
Gent, de bruisende stad in het hart van Vlaanderen, is een verborgen parel voor het investeren in vastgoed....
Op zoek naar een moderne en stijlvolle woning in een groene omgeving? Dan is Residentie Amaryllis in Oostakker zeker het bekijken waard!...