Property ID:    ION-WOL-U

Wol U

Vanaf
296.000
(excl. kosten)
Invest
4,25 %
Woluwedal 24-30, 1932 Sint-Stevens-Woluwe
Invest
4,25 %
Te koop
Appartement
Partner

ION

Categorie
Appartement
Slaapkamers
1 - 4
Badkamers
1 - 3
Bewoonbare oppervlakte
58 - 150
m2
Grond oppervlakte
9 - 44
m2
Garage
Ondergronds
Bouwjaar
2024
Prijs
Vanaf
296.000
(excl. kosten)

Woonproject Wol U

Appartementen te koop Sint-Stevens-Woluwe

Een plek waar levendigheid en rust samensmelten

Vlak aan de oevers van de Woluwe, in de vallei van Sint-Stevens-Woluwe, wordt een voormalig kantoorcomplex omgetoverd tot een vooruitstrevende woonomgeving.

Wol U zal bestaan uit een reeks van 1 tot 4 slaapkamer appartementen gelegen in een weelderige omgeving, met zicht op groen vanuit iedere hoek.

Dankzij zijn uitstekende ligging nabij de bruisende hoofdstad, en met tal van voorzieningen op en rond de site, geniet je hier van alle stedelijke faciliteiten maar toch met de natuur aan je voordeur.

Kiezen voor Wol U, dat is kiezen voor milieubewuste technieken en lage energiefacturen. Dit dankzij het hergebruiken van regenwater, zonnepanelen, het voorzien van oplaadpunten voor elektrische wagens, future-proof parkeergarages en zoveel meer!

De ligging aan de oevers van de Woluwe, in combinatie met de tijdloze architectuur, maakt Wol U tot een unieke woonomgeving.

Wol U is ook een opportuniteit voor investeerders!
Investeer in Wol U met gegarandeerd huurrendement.

Investeren in energie-efficiënte units, op een centrale en groene locatie, met alle faciliteiten bij de hand: daar staat Wol U voor.

Wie een appartement aankoopt in Wol U als investering kan tijdelijk gebruik maken van onze ‘4,25% gegarandeerd huurrendement’ actie.

Wat dat juist inhoudt? Wij garanderen jou gedurende de eerste 3 jaren na oplevering een maandelijks huurrendement van 4,25% op de netto verkoopprijs van jouw appartement. Meer weten? Klik hier: Investeren in Wol U in Sint-Stevens-Woluwe.

Sint-Stevens-Woluwe oefent een grote aantrekkingskracht uit op internationale bedrijven, met in het kielzog daarvan hoogopgeleide werknemers en expats.

Investeren in deze gemeente, met zicht op meerwaarde, een hoogstaand huurpubliek én een vlotte bereikbaarheid, resulteert in een zorgeloze verhuur voor jou.

Wol U in beeld

INTERIEUR
INTERIEUR
EXTERIEUR
EXTERIEUR
https://immowatchers.com/partners/ion/

Wens je meer informatie over Wol U?

We bezorgen jou de nodige info per e-mail en brengen jou met plezier in contact met onze partner.

privacy(Required)
https://immowatchers.com/partners/ion/

Gerelateerde panden of projecten

Vind hier een overzicht van gerelateerde panden of projecten.

Te koop
Invest
Vanaf € 205.500 (excl. kosten)
City Gate
Kerklaan 65, 1830 Machelen
Appartement
1 - 3
Slaapkamer(s)
1
Badkamer(s)
56 - 125
m2
Bew. Oppervl.
56 - 125
m2
Bew. Oppervl.

Gelegen in Sint-Stevens-Woluwe

Sint-Stevens-Woluwe, gelegen in Vlaams-Brabant, biedt een aangename mix van rust en toegankelijkheid. Het dorp bevindt zich in de groene omgeving nabij Brussels Airport en is omgeven door weelderige parken en natuurgebieden.

Het vastgoedaanbod in Sint-Stevens-Woluwe varieert van moderne appartementen tot ruime gezinswoningen, met een nadruk op comfortabel wonen en groene leefomgevingen. De rustige straten en groene lanen dragen bij aan de aantrekkelijke sfeer van het dorp, terwijl de nabijheid van Brussel zorgt voor een vlotte verbinding met stedelijke voorzieningen.

Voor diegenen die op zoek zijn naar een evenwichtige levensstijl te midden van natuurlijke pracht en stedelijke toegankelijkheid, biedt Sint-Stevens-Woluwe een aantrekkelijke woonomgeving.

Gerelateerde artikels

Vind hier een overzicht van gerelateerde artikels.

Het Brusselse Sint-Stevens-Woluwe biedt een harmonieuze mix van modern leven en historische rijkdom, waardoor het een ideale bestemming is voor wie houdt van...
Welkom in Sint-Stevens-Woluwe, een bruisende gemeente doordrenkt met charme en allure. Gelegen in het hart van België, biedt deze idyllische locatie een harmonieus...