Property ID:    ION-VLIEGENIER

Vliegenier

Vanaf
175.000
(excl. kosten)
2300 Turnhout, Antwerpen
Te koop
Appartement
Partner

ION

Categorie
Appartement
Slaapkamers
1 - 3
Badkamers
1 - 2
Bewoonbare oppervlakte
51 - 196
m2
Grond oppervlakte
5 - 93
m2
Garage
Op aanvraag
Bouwjaar
Op aanvraag
Prijs
Vanaf
175.000
(excl. kosten)

Aanbod Vliegenier

Vliegenier vormt een warme thuis voor verschillende generaties: van starters over jonge gezinnen, alleenstaanden en nieuw samengestelde gezinnen tot zij die van een pensioen genieten. Vliegenier omvat een waaier aan duurzame woonmogelijkheden met één-, twee- en drieslaapkamerappartementen. De grote, groene binnentuin en de ligging aan het ruime stadsplein zorgen ervoor dat je het rustgevende gevoel van de natuur hier ten volle ervaart.

Tijdloze architectuur

Bij het ontwerp van het sprekende silhouet van Vliegenier ging architectenbureau TRiAS aan de slag met sheddaken die een knipoog vormen naar de voormalige houtzagerij die zich op de site bevond. Hierdoor krijgen de penthouse appartementen een karaktervolle, speelse vorm met hoge glaspartijen. De betonnen plint op de gelijkvloerse verdieping onderscheidt de residentiele van en commerciële entiteiten. De inplanting van de appartementen rondom de groene binnentuin gebeurde met het grootste respect voor ieders privacy en met een optimale bezonning in het achterhoofd.

Groene woonomgeving

In Niefhout speelt de openbare ruimte een cruciale rol in jouw woonbeleving. Je koopt hier niet enkel een appartement, maar ook een aandeel in een aaneenschakeling van binnenhoven, stadspleinen, intieme straatjes en stadsparken, naadloos met elkaar verwoven tot een buurt waar je uren doorheen kan waden. Met maar liefst 20.000m² openbare ruimte rondom jouw woonst word je gestimuleerd om buiten te komen en te bewegen. Breng jij jouw tijd liefst door op het levendige, grootse stadsplein, of liever in alle rust in de intieme binnentuin?

Duurzame BEN appartementen

Vliegenier maakt gebruik van een eigen warmtenet wat betekent dat je als bewoner geen stookketel nodig hebt en op een energiezuinige manier kan verwarmen. Daarbovenop zorgen groendaken voor een verbeterde buffering van regenwater en extra isolatie. Naast de nabijheid van het station zorgt ook de aanwezigheid van deelwagens op de site ervoor dat je je op een erg duurzame manier kan verplaatsen.

Units - Vliegenier

Vind hier een overzicht van de verschillende nog beschikbare units in project Vliegenier

Unit

Bewoonbare opp.

Slaapkamers

Badkamers

Prijs

Unit

Bew. opp.

Slpks

Bdks

Prijs

Vliegenier in beeld

INTERIEUR
INTERIEUR
EXTERIEUR
EXTERIEUR
https://immowatchers.com/partners/ion/

Wens je meer informatie over Vliegenier?

We bezorgen jou de nodige info per e-mail en brengen jou met plezier in contact met onze partner.

privacy(Required)
https://immowatchers.com/partners/ion/

Gerelateerde panden of projecten

Vind hier een overzicht van gerelateerde panden of projecten.

Geen units gevonden

Gelegen in Turnhout

Turnhout, gelegen in de provincie Antwerpen, is een bruisende stad met een rijke geschiedenis en een levendige gemeenschap. Vastgoed in Turnhout is aantrekkelijk voor zowel bewoners als investeerders om verschillende redenen. Enerzijds biedt de stad een aangename levensstijl met een mix van historische charme en moderne voorzieningen, zoals gezellige winkelstraten en groene parken. Anderzijds is Turnhout strategisch gelegen, met goede verbindingen naar stedelijke centra zoals Antwerpen en Eindhoven, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor wie pendelt voor werk.

Voor investeerders biedt de stabiele vastgoedmarkt van Turnhout kansen voor waardegroei en een constant rendement, vooral gezien de vraag naar huurwoningen vanwege de aanwezigheid van lokale bedrijven en de nabijheid van de hogescholen en universiteiten in de regio. Kortom, Turnhout trekt zowel bewoners als investeerders aan vanwege zijn combinatie van levenskwaliteit, bereikbaarheid en potentieel voor waardeontwikkeling.

Gerelateerde artikels

Vind hier een overzicht van gerelateerde artikels.

In een tijd waarin onze woonomgeving een steeds grotere rol speelt in ons welzijn, komt het vastgoedproject Vliegenier als een verademing....
Turnhout, een bruisende stad in de provincie Antwerpen, is een verborgen parel die wacht om ontdekt te worden om zijn prachtige omgeving....
Turnhout, een bruisende stad met een veelbelovende toekomst, verwelkomt een nieuw hoogtepunt in haar stadsgezicht: Project Vliegenier....