Property ID:    DS REAL ESTATE-VILLA-IN-CALASPARRA

Villa in Calasparra

Vanaf
299.000
(excl. kosten)
30420 Calasparra, Murcia
Te koop
Villa
Partner

DS Real Estate

Categorie
Tweede verblijf, Villa
Slaapkamers
2 - 3
Badkamers
2
Bewoonbare oppervlakte
102
m2
Grond oppervlakte
22
m2
Garage
2 Parkeerplaatsen
Bouwjaar
Op aanvraag
Prijs
Vanaf
299.000
(excl. kosten)

Villa in Calasparra

Luxueuze villa’s in Calasparra met eigen zwembad

Dit gloednieuwe vastgoedproject omvat de bouw van 215 vrijstaande villa’s in het pittoreske Calasparra. De villa’s worden gebouwd op royale percelen van twee verschillende afmetingen: 170 villa’s komen op kavels van 545 m², terwijl de overige 45 villa’s op ruime percelen van 1.250 m² worden geplaatst.

De woningen, beschikbaar in configuraties met 2 of 3 slaapkamers, zijn voorzien van een privézwembad van 24,5 m². Ze worden gekenmerkt door hun moderne afwerking en hoogwaardige materialen. Denk hierbij aan matzwarte aluminium kozijnen, elektrisch bedienbare zonwering, een gepantserde voordeur voor extra veiligheid, wit gelakte binnendeuren, en een geavanceerd aerothermisch systeem voor de productie van warm water. De keukens zijn uitgerust met een kwarts (silestone) aanrechtblad en worden geleverd inclusief elektrische apparaten. Bovendien is er een pre-installatie voor airconditioning via kanalen aanwezig, wat zorgt voor optimaal comfort in elke villa.

Bepaal hier jouw Spaans zoekprofiel!
Door deze vragen in te vullen geef je ons inzicht over waar je precies naar op zoek bent. Zo kunnen wij je op de best mogelijke manier helpen met jouw Spaanse droom.

Villa in Calasparra in beeld

INTERIEUR
INTERIEUR
EXTERIEUR
EXTERIEUR
https://immowatchers.com/partners/ds-real-estate/

Wens je meer informatie over Villa in Calasparra?

We bezorgen jou de nodige info per e-mail en brengen jou met plezier in contact met onze partner.

privacy(Required)
https://immowatchers.com/partners/ds-real-estate/

Gerelateerde panden of projecten

Vind hier een overzicht van gerelateerde panden of projecten.

Geen units gevonden

Gelegen in Calasparra

Calasparra, gelegen aan de Costa Cálida in Spanje, trekt steeds meer vastgoedkopers aan dankzij zijn serene omgeving en authentieke Spaanse charme. De stad biedt betaalbare woningen, wat het aantrekkelijk maakt voor zowel permanente bewoners als mensen die op zoek zijn naar een tweede verblijf. De nabijheid van natuurlijke schoonheden zoals de Segura-rivier en de rijstvelden van Calasparra zorgen voor een rustige en pittoreske leefomgeving.

Daarnaast genieten bewoners van een gematigd klimaat, wat het hele jaar door voor aangename temperaturen zorgt. Dit alles, gecombineerd met de rijke culturele en historische achtergrond van het gebied, maakt Calasparra een ideale locatie voor vastgoedinvesteringen.