Property ID:    ION-ROELEVARD

Roelevard

Vanaf
204.998
(excl. kosten)
Stationsdreef 1, 8800 Roeselare
Te koop
Appartement
Partner

ION

Categorie
Appartement
Slaapkamers
1 - 3
Badkamers
1 - 2
Bewoonbare oppervlakte
75 - 123
m2
Grond oppervlakte
Op aanvraag
Garage
Op aanvraag
Bouwjaar
In aanbouw
Prijs
Vanaf
204.998
(excl. kosten)

Roelevard: Een unieke kans om te investeren in het bruisende hart van Roeselare

Ontdek Roelevard, een nieuwbouwproject dat wonen, werken en beleving naadloos combineert in het centrum van Roeselare. Deze unieke ontwikkeling biedt een scala aan moderne appartementen, commerciële ruimtes en groene zones, waardoor het de perfecte plek is om te leven, te werken en te investeren.

Roelevard is meer dan een woonproject, het is een dynamische ontwikkeling die wonen, werken en beleving naadloos combineert in het centrum van Roeselare. Het project omvat:

Moderne appartementen: Er zijn in totaal 150 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers, variërend in oppervlakte van 50 tot 150 m². De appartementen zijn gebouwd met oog voor detail en met gebruik van hoogwaardige materialen. Ze zijn ruim, lichtrijk en energiezuinig, en bieden een prachtig uitzicht op de stad of de groene omgeving.

Afbeelding van Roelevard appartementen

Flexibele kantoren: Roelevard biedt 10.000 m² kantoorruimte die perfect is voor kleine en middelgrote bedrijven. De kantoren zijn flexibel in te delen en voorzien van alle moderne faciliteiten.

Afbeelding van Roelevard kantoren

Commerciële ruimtes: Er zijn 5 commerciële ruimtes op de begane grond, ideaal voor winkels, restaurants, cafés of andere diensten. De ruimtes zijn ruim en flexibel in te delen, en bieden een uitstekende zichtbaarheid.

Duurzame en kwaliteitsvolle bouw

Roelevard is gebouwd met oog voor het milieu en met gebruik van duurzame materialen. De appartementen en kantoren zijn energiezuinig en voorzien van zonnepanelen. Er is ook veel aandacht besteed aan de kwaliteit van de afwerking en de inrichting.

Groene zones en ontmoetingsplaatsen

Roelevard beschikt over verschillende groene zones en ontmoetingsplaatsen waar bewoners en werknemers kunnen ontspannen en elkaar kunnen ontmoeten. Er is een gemeenschappelijke tuin, een speeltuin voor kinderen en verschillende zitgelegenheden.

Een bruisende gemeenschap

Roelevard is meer dan een woon- en werkproject, het is een plek waar mensen samenkomen om te leven, te werken en te ontspannen. Er worden regelmatig activiteiten en evenementen georganiseerd om de sociale cohesie te bevorderen.

5 redenen om te investeren in Roelevard:

  1. Locatie, locatie, locatie: Roelevard is gelegen op een toplocatie in het centrum van Roeselare, op wandelafstand van alle voorzieningen die de stad te bieden heeft. Winkels, restaurants, cafés, musea, scholen en het station bevinden zich allemaal binnen handbereik.
  2. Moderne en duurzame woningen: De appartementen in Roelevard zijn gebouwd met oog voor detail en met gebruik van hoogwaardige materialen. Ze zijn ruim, lichtrijk en energiezuinig, en bieden een prachtig uitzicht op de stad of de groene omgeving.
  3. Een bruisende gemeenschap: Roelevard is meer dan een woonproject. Het is een plek waar mensen samenkomen om te leven, te werken en te ontspannen. Er is een gemeenschappelijke tuin, een speeltuin voor kinderen en verschillende andere faciliteiten die het sociale contact bevorderen.
  4. Een rendabele investering: Roeselare is een stad met een sterke economie en een groeiende bevolking. De vraag naar kwalitatieve woningen is dan ook groot. Investeren in Roelevard is dan ook een veilige en rendabele manier om uw vermogen te laten groeien.
  5. Ontzorgen wonen: De ontwikkelaars van Roelevard bieden een unieke all-in service aan. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de bouw, de inrichting of het beheer van uw appartement. U kunt zorgeloos genieten van uw nieuwe thuis.

Units - Roelevard

Vind hier een overzicht van de verschillende nog beschikbare units in project Roelevard

Unit

Bewoonbare opp.

Slaapkamers

Badkamers

Prijs

Unit

Bew. opp.

Slpks

Bdks

Prijs

Roelevard in beeld

INTERIEUR
INTERIEUR
EXTERIEUR
EXTERIEUR
https://immowatchers.com/partners/ion/

Wens je meer informatie over Roelevard?

We bezorgen jou de nodige info per e-mail en brengen jou met plezier in contact met onze partner.

privacy(Required)
https://immowatchers.com/partners/ion/

Gerelateerde panden of projecten

Vind hier een overzicht van gerelateerde panden of projecten.

Geen units gevonden

Gelegen in Roeselare

Roeselare, gelegen in het hart van West-Vlaanderen, is een bruisende stad die bekend staat om zijn historisch erfgoed, levendige gemeenschap en economische vitaliteit. De stad wordt doorkruist door de rivier de Mandel en biedt een aangename mix van stedelijke voorzieningen en groene ruimtes.

Het vastgoedaanbod in Roeselare is divers en weerspiegelt de dynamiek van de stad. In het stadscentrum vind je vaak stijlvolle appartementen en gerenoveerde herenhuizen met een mix van klassieke en moderne architectuur. Aan de rand van de stad en in omliggende wijken zijn er ruimere gezinswoningen en villa’s te vinden, vaak omgeven door groen.

De omgeving van Roeselare biedt verschillende parken en recreatiegebieden, waaronder het Sterrebos en het Rodenbachpark, waar inwoners kunnen genieten van ontspannende wandelingen en activiteiten in de natuur. Het stadscentrum zelf heeft een levendige sfeer met gezellige cafés, restaurants en winkels.

Roeselare heeft ook een bloeiende economie, met tal van bedrijven en industriële zones. Dit draagt bij aan de werkgelegenheid en het economisch welzijn van de stad. Het station van Roeselare maakt het gemakkelijk om andere Belgische steden te bereiken, waardoor de stad een strategische locatie is voor zowel wonen als werken.

De stad heeft een rijke culturele scene met theaters, musea en jaarlijkse evenementen die de gemeenschapszin bevorderen. Met een mix van historische charme en moderne voorzieningen biedt Roeselare een aantrekkelijke levensstijl voor zowel gezinnen als professionals die op zoek zijn naar een levendige stedelijke omgeving in West-Vlaanderen.