Property ID:    DS REAL ESTATE-NIEUWBOUWAPPARTEMENT-IN-ALGORFA

Nieuwbouwappartement in Algorfa

Vanaf
174.000
(excl. kosten)
03169 Algorfa, Alicante
Te koop
Appartement
Partner

DS Real Estate

Categorie
Appartement, Tweede verblijf, Vakantiewoning
Slaapkamers
1 - 3
Badkamers
1 - 2
Bewoonbare oppervlakte
84
m2
Grond oppervlakte
Op aanvraag
Garage
Parking
Bouwjaar
Op aanvraag
Prijs
Vanaf
174.000
(excl. kosten)

Nieuwbouwappartement in Algorfa

Nieuwbouwappartement in Algorfa

Een nieuwe wijk met 41 elegante nieuwbouwappartemenen en penthouses in Algorfa. Deze woningen omvatten nieuwbouwappartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers en 1 of 2 badkamers, een open keuken met zitgedeelte en ingebouwde kasten. De moderne penthouses beschikken over een eigen solarium. De woningen zijn voorbereid voor warm/koud airconditioning met kanalen voor toevoer en roosters in het verlaagde plafond voor afvoer.

De keukens van de nieuwbouwappartementen zijn afgewerkt met compact PVC en uitgerust met onder- en bovenkasten, ladefronten en deuren in een combinatie van wit laminaat en houtlaminaat. Deze nieuwbouwappartementen hebben energielabel A. Een optionele ondergrondse parkeerplaats en opslagruimte zijn beschikbaar tegen een meerprijs. Er is toegang tot een gemeenschappelijk zwembad voor ontspanning en vrije tijd. Voor liefhebbers van gezondheid en fitness is er een fitnessruimte op het terrein.

De wijk is residentieel gelegen op loopafstand van het stadscentrum, scholen en de La Finca golfbaan. Het is slechts 15 minuten rijden naar prachtige stranden en ziekenhuizen en 35 minuten naar de luchthaven.

Bepaal hier jouw Spaans zoekprofiel!
Door deze vragen in te vullen geef je ons inzicht over waar je precies naar op zoek bent. Zo kunnen wij je op de best mogelijke manier helpen met jouw Spaanse droom.

Nieuwbouwappartement in Algorfa in beeld

INTERIEUR
INTERIEUR
EXTERIEUR
EXTERIEUR
https://immowatchers.com/partners/ds-real-estate/

Wens je meer informatie over Nieuwbouwappartement in Algorfa?

We bezorgen jou de nodige info per e-mail en brengen jou met plezier in contact met onze partner.

privacy(Required)
https://immowatchers.com/partners/ds-real-estate/

Gerelateerde panden of projecten

Vind hier een overzicht van gerelateerde panden of projecten.

Te koop
Vanaf € 660.000 (excl. kosten)
Villa Eonia
Algorfa, Spanje
Villa
3
Slaapkamer(s)
2
Badkamer(s)
128.3 - 215.5
m2
Bew. Oppervl.
128.3 - 215.5
m2
Bew. Oppervl.
Te koop
Vanaf € 489.000 (excl. kosten)
Villa Liège & Leuven
Algorfa, Spanje
Villa
3
Slaapkamer(s)
2
Badkamer(s)
119
m2
Bew. Oppervl.
119
m2
Bew. Oppervl.

Gelegen in Algorfa

Algorfa, gelegen in de provincie Alicante in Spanje, is een charmant dorpje dat steeds populairder wordt onder vastgoedkopers. Deze regio biedt een ontspannen mediterrane levensstijl, met prachtige golfbanen zoals La Finca Golf, en ligt dicht bij de stranden van de Costa Blanca Zuid.

Mensen kiezen ervoor om hier te kopen vanwege de aantrekkelijke vastgoedprijzen en het milde klimaat, wat het ideaal maakt voor zowel permanente bewoning als een tweede verblijf. Bovendien zorgt de aanwezigheid van diverse voorzieningen, zoals winkels, restaurants en gezondheidszorg, voor een comfortabele en gemakkelijke levensstandaard. De rustige omgeving en de gemeenschap van zowel lokale inwoners als expats dragen bij aan de charme van Algorfa.