Property ID:    CAPITALL-MORUS90

Morus.90

Vanaf
135.000
(excl. kosten)
Larumseweg 90, 2440 Geel
Te koop
Studentenvastgoed
Partner

Capitall

Categorie
Studentenvastgoed
Slaapkamers
1
Badkamers
1
Bewoonbare oppervlakte
Op aanvraag
Grond oppervlakte
Op aanvraag
Garage
Op aanvraag
Bouwjaar
Op aanvraag
Prijs
Vanaf
135.000
(excl. kosten)

Morus.90 studentenvastgoed in Geel

Wij introduceren met trots Morus.90, gelegen in de achtertuin van Thomas More hogeschool te Geel. Dit pand biedt studenten een unieke woonervaring op een strategische AAA-locatie, direct naast de gerenommeerde Thomas More Hogeschool. Geel staat bekend als een bruisende stad in de Kempen en is tevens een ideale omgeving voor studenten. Morus.90 komt tegemoet aan de groeiende vraag naar hoogwaardige studentenhuisvesting in Geel. Het gebouw is voorzien van moderne faciliteiten die perfect aansluiten bij de behoeften van hedendaagse studenten. Bovendien blijft de populatie van de studenten toenemen als gevolg van de centralisatie van Thomas More in geel. Met andere woorden, er is steeds meer vraag naar studentenvastgoed bij een zeer beperkt aanbod.

Wij zijn ervan overtuigd dat dit project een uitstekende investeringskans biedt voor wie wil profiteren van de groeiende studentenhuisvestingsmarkt in Geel en wil bijdragen aan de toekomst van de stad. Dankzij ons professionele beheer van uw aankoop bij Morus.90, geniet u uitsluitend van de voordelen van uw investering, zonder u zorgen te hoeven maken over administratieve rompslomp en verhuurzorgen. Bovendien zorgt uw investering direct voor rendement, aangezien het pand reeds volledig is opgeleverd en voor 100% verhuurd is bij het passeren van de akte.

Morus.90 in beeld

EXTERIEUR
EXTERIEUR
https://immowatchers.com/partners/capitall/

Wens je meer informatie over Morus.90?

We bezorgen jou de nodige info per e-mail en brengen jou met plezier in contact met onze partner.

privacy(Required)
https://immowatchers.com/partners/capitall/

Gerelateerde panden of projecten

Vind hier een overzicht van gerelateerde panden of projecten.

Geen units gevonden

Gelegen in Geel

Geel, gelegen in de Belgische provincie Antwerpen, trekt zowel lokale als internationale vastgoedkopers aan vanwege zijn gunstige ligging en levendige gemeenschap. Als een stad met een rijke geschiedenis en een bruisend cultureel leven, biedt Geel een aantrekkelijke omgeving voor zowel residentiële woningen als investeringsmogelijkheden in vastgoed. Mensen kiezen vaak voor Geel als woonplaats vanwege de uitstekende voorzieningen, zoals scholen, winkels en recreatiemogelijkheden, die bijdragen aan een hoogwaardige levensstijl. Bovendien staat Geel bekend om zijn stabiele vastgoedmarkt, wat het een aantrekkelijke bestemming maakt voor investeerders die op zoek zijn naar langetermijnrendementen. Of het nu gaat om het vinden van een comfortabel thuis of om een solide vastgoedinvestering, Geel blijft een gewilde bestemming voor vastgoedzoekers vanwege zijn dynamiek en potentieel.