Property ID:    ACASA-LEIEMEERSEN

Leiemeersen

Vanaf
340.000
(excl. kosten)
Kapellestraat 98, 9800 Deinze (Astene)
Te koop
Appartement
Partner

Acasa

Categorie
Appartement
Slaapkamers
2 - 3
Badkamers
1 - 2
Bewoonbare oppervlakte
82 - 204
m2
Grond oppervlakte
20 - 111
m2
Garage
Aanwezig
Bouwjaar
2023
Prijs
Vanaf
340.000
(excl. kosten)

Residentie Leiemeersen, een van Deinzes meest pittoreske plekjes

Het residentieel woonproject Leiemeersen wordt gebouwd op een unieke ligging aan de kronkelende Leie in Astene. Dit dorp ligt tussen Deinze en Sint-Martens-Latem en kent enkele van de mooiste plekjes van Groot-Deinze. Vanuit elk appartement is er zicht op het water met een achterliggend natuurgebied.

Tegelijkertijd bevindt Leiemeersen zich op een steenworp van de pittoreske kern van Astene en het stadscentrum van Deinze. Het ruime aanbod van winkels, supermarkten en restaurants ligt op wandelafstand.

Oriëntatie met oog op maximaal Leiezicht

Dankzij een ontwerp door het gerenommeerde Gentse architectenbureau CAAN onderscheidt Leiemeersen zich op verschillende vlakken van andere projecten. Onder meer door de plaatsing van de gebouwen: de drie residenties worden getorst zodat elk appartement zicht heeft op de Leie en de inkijk tussen de appartementen onderling geminimaliseerd wordt. Het overgrote deel van de appartementen hebben zowel aan de zuidzijde als aan de waterkant grote ramen met gevelbrede terrassen.

Het unieke karakter van de gebouwen wordt aangesterkt door de materiaalkeuze. De donkere gevelsteen en accenten vormen een eyecatcher en zorgen ervoor dat de gebouwen zich subtiel in de groene omgeving nestelen.

29 gezinnen vinden hier een nieuwe thuis

Leiemeersen bestaat in totaal uit 29 appartementen met zicht op de Leie en extra aandacht voor privacy. Rondom de gebouwen wordt een grote parktuin van meer dan 4.000 vierkante meter aangelegd met streekeigen planten en bomen.

Alle appartementen beschikken over een aangename buitenruimte en zijn voorzien van twee of drie slaapkamers. Onder de drie parkresidenties ligt een ondergrondse parkeergarage met privatieve parkeerplaatsen, kelderbergingen en een fietsenstalling. Bovendien is deze groene omgeving niet toegankelijk voor gemotoriseerd verkeerd, waardoor de rust nog meer verzekerd wordt.

Geïnteresseerd in dit project? Neem dan zeker een kijkje op onze projectpagina: Leiemeersen, wegdromen in Astene

Units - Leiemeersen

Vind hier een overzicht van de verschillende nog beschikbare units in project Leiemeersen

Unit

Bewoonbare opp.

Slaapkamers

Badkamers

Prijs

Unit

Bew. opp.

Slpks

Bdks

Prijs

Leiemeersen in beeld

INTERIEUR
INTERIEUR
EXTERIEUR
EXTERIEUR
https://immowatchers.com/partners/acasa/

Wens je meer informatie over Leiemeersen?

We bezorgen jou de nodige info per e-mail en brengen jou met plezier in contact met onze partner.

privacy(Required)
https://immowatchers.com/partners/acasa/

Gerelateerde panden of projecten

Vind hier een overzicht van gerelateerde panden of projecten.

Geen units gevonden

Gelegen in Deinze Astene

Leiemeersen, wegdromen aan de Leie in Astene

Deinze, met inbegrip van de wijk Astene, bevindt zich in het hart van de Belgische provincie Oost-Vlaanderen. Deze regio staat bekend om zijn rustige omgeving, schilderachtige landschappen en toch goede bereikbaarheid naar grotere steden zoals Gent en Brugge. Vastgoed in Deinze, inclusief Astene, is aantrekkelijk voor mensen die op zoek zijn naar een charmante landelijke leefomgeving met een sterke gemeenschapszin. Veel mensen investeren hier voor een eigen woning vanwege de rust en groene omgeving, terwijl anderen het beschouwen als een kansrijke investering vanwege de gestage stijging van de vastgoedprijzen in de regio. Met zijn combinatie van rust, bereikbaarheid en potentieel voor waardestijging, blijft Deinze, en Astene, een aantrekkelijke bestemming voor zowel woon- als investeringsdoeleinden.

Gerelateerde artikels

Vind hier een overzicht van gerelateerde artikels.

In de wereld van duurzame ontwikkeling en gemeenschapsversterking springt ACASA eruit als een baken van innovatie en positieve verandering....
In het hart van België ligt een verborgen juweel dat wacht om ontdekt te worden - Deinze. Deze charmante stad gelegen in Oost-Vlaanderen...
Leiemeersen, prachtig gelegen aan de oevers van de kronkelende Leie in Astene, belooft een leven van luxe en comfort...