Property ID:    CAAAP-HOOST

Hoost

Vanaf
386.000
(excl. kosten)
Maes en Boereboomplein, 8301 Knokke-Heist
Te koop
Appartement
Partner

Caaap

Categorie
Appartement, Penthouse, Tweede verblijf, Vakantiewoning
Slaapkamers
1 - 3
Badkamers
1 - 2
Bewoonbare oppervlakte
78 - 242
m2
Grond oppervlakte
Op aanvraag
Garage
Aanwezig
Bouwjaar
Gestart
Prijs
Vanaf
386.000
(excl. kosten)

Hoost in Knokke-Heist

In het pittoreske Knokke-Heist rijst een opmerkelijke nieuwe blikvanger op, ontworpen door het wereldwijd gerenommeerde architectenbureau Jakob + MacFarlane en gerealiseerd door B2Ai.

Dit ambitieuze project belichaamt de verlangens van de charmante kustplaats, niet alleen vanwege de indrukwekkende hoogte van de toren, maar ook dankzij de expressieve buitenkant en de innovatieve manier waarop de woningen met elkaar verbonden zijn.

Hoost biedt een unieke ervaring en een direct vakantiegevoel, waarmee het tevens een kleurrijk accent toevoegt aan Knokke-Heist.

Op de onderste verdiepingen van Hoost zijn geen woonruimtes te vinden, maar wel diverse openbare voorzieningen. Hier bevinden zich onder andere een bibliotheek, een speel-o-theek, een café, kantoren, een raadzaal en een veelzijdige evenementenruimte. Deze moderne, duurzame en goed bereikbare ruimte dient als een centrum voor openbare diensten, verenigingen en burgers.

Gunstig gelegen in Heist, op slechts 300 meter van de zee, presenteert Hoost zich als een iconische toren, een unicum voor België, met 97 unieke appartementen. De klantenbegeleiding is volledig afgestemd op individuele wensen, terwijl het project fungeert als een nieuwe aantrekkingspool met zorgeloze investeringsmogelijkheden.

Het Maes- en Boereboomplein ondergaat een transformatie met de komst van Hoost. Wat ooit een parkeerplaats en wekelijkse marktlocatie was, verandert nu in een bruisend plein waar bewoners en bezoekers kunnen genieten van aangenaam vertier. De ondergrondse parkeergelegenheid maakt het mogelijk om het gehele plein te benutten voor diverse evenementen, marktactiviteiten, sport en ontspanning, waarmee een plezierige levensstijl ook buiten de muren centraal staat.

Hoost wordt een ware eyecatcher, verre van een alledaags appartementencomplex. De toren, met zijn opvallende stapeling van traditionele huisjes, contrasteert sterk met de gebruikelijke badplaatsarchitectuur langs de Belgische kust. Het iconische ontwerp is een meesterwerk van het Parijse architectenbureau Jakob + Macfarlane.

Units - Hoost

Vind hier een overzicht van de verschillende nog beschikbare units in project Hoost

Unit

Bewoonbare opp.

Slaapkamers

Badkamers

Prijs

Unit

Bew. opp.

Slpks

Bdks

Prijs

Hoost in beeld

INTERIEUR
INTERIEUR
EXTERIEUR
EXTERIEUR
https://immowatchers.com/partners/caaap/

Wens je meer informatie over Hoost?

We bezorgen jou de nodige info per e-mail en brengen jou met plezier in contact met onze partner.

privacy(Required)
https://immowatchers.com/partners/caaap/

Gerelateerde panden of projecten

Vind hier een overzicht van gerelateerde panden of projecten.

Te koop
Vanaf € 800.000 (incl. kosten)
Edition Zoute
Fort St. Pol, 8300 Knokke-Heist
1 - 2
Slaapkamer(s)
1
Badkamer(s)
Op aanvraag
Bew. Oppervl.
Op aanvraag
Bew. Oppervl.
Te koop
Invest
Vanaf € 165.499 (excl. kosten)
Ibis Knokke
Kalvekeetdijk 276, 8300 Knokke-Heist
Hotelkamer
1
Slaapkamer(s)
1
Badkamer(s)
Op aanvraag
Bew. Oppervl.
Op aanvraag
Bew. Oppervl.

Gelegen in Knokke-heist

Knokke-Heist, gelegen aan de Belgische kust, staat bekend als een prestigieuze badplaats met een unieke aantrekkingskracht op zowel locals als internationale bezoekers. Het vastgoed in Knokke-Heist is vaak in trek vanwege de sfeervolle mix van luxe, strandplezier en culturele charme. Veel mensen kiezen ervoor om hier een woning te kopen, zowel als hoofdverblijfplaats als tweede verblijf, vanwege de prachtige ligging aan de Noordzee en de uitgestrekte zandstranden. Het aanbod varieert van statige villa’s tot moderne appartementen, vaak voorzien van alle comfort en met een uitstekende bereikbaarheid. Bovendien biedt Knokke-Heist een bruisend cultureel leven, exclusieve boetieks en culinaire hoogstandjes, wat het tot een aantrekkelijke bestemming maakt voor wie op zoek is naar een unieke levensstijl aan de Belgische kust.

Gerelateerde artikels

Vind hier een overzicht van gerelateerde artikels.

Dit weelderige vastgoed aan de Oostkust is meer dan slechts een woonplaats; het belichaamt een ervaring doordrenkt van comfort, weelde en de serene...
Betreed de weelderige wereld van Knokke, waar exclusief vastgoed een sierlijke samensmelting vormt met de karakteristieke sfeer van de Belgische kust....
De Oostkust staat bekend als misschien wel de meest mondaine plek aan de Belgische kust. Blankenberge, Zeebrugge, Heist en voornamelijk Knokke worden aanzien...