Property ID:    LANDCOM-EDITION-ZOUTE

Edition Zoute

Vanaf
800.000
(incl. kosten)
Fort St. Pol, 8300 Knokke-Heist
Te koop
Assistentiewoning
Partner

Landcom

Categorie
Assistentiewoning
Slaapkamers
1 - 2
Badkamers
1
Bewoonbare oppervlakte
Op aanvraag
Grond oppervlakte
Op aanvraag
Garage
Op aanvraag
Bouwjaar
Instapklaar
Prijs
Vanaf
800.000
(incl. kosten)

Edition Zoute, zorgeloos wonen in onze prachtige serviceflats

Als je dan al zwicht voor de zilte luxe van Knokke, waarom dan niet meteen kiezen voor wonen aan zee in een van de meest gegeerde badsteden?

Het Zoute is de ideale plek voor mensen die niet van compromissen houden en de verademing van natuur graag koppelen aan een spitante levensstijl.

Hier laat je ’s ochtends je gedachten verdwalen in de uitgestrekte natuurgebieden van het Zwin, sla je ’s middags een balletje op de oudste en meest uitgestrekte golfbaan van het land, en spring je net voor sluitingstijd nog even binnen bij een van de tientallen boetieks in je buurt.

En als je na die hele dag nog steeds niet weet waar je wilt eten, weet je in ieder geval wél dat je buurt wemelt van het culinair talent.

Genieten, elke dag opnieuw

Ontzorgen en genieten staat synoniem voor wonen in Edition Zoute!

Ook bij de schoonheidsspecialiste of kapster kan u terecht voor een welverdiende verwennerij.

U kan ook deelnemen aan onze bewegingstherapie of andere leuke activiteiten!

Kortom, in Edition Zoute blijft u jong en actief en zorgt Senior Homes voor alle gemoedsrust en welverdiende levensvreugde.

Woonzorgassistentie

Ons team met ervaren woonassistenten zorgt ervoor dat u een antwoord krijgt op al uw zorgvragen en biedt u een assistentie op maat van uw individuele zorgbehoefte.

Bij de start van uw verblijf in Edition Zoute brengen wij al uw medische noden in kaart, maken wij een medisch dossier op en adviseren wij u graag binnen het zorglandschap.

Gedurende uw verblijf staan wij voor u klaar: van de organisatie van extra hulp in huis, gezinszorg, zorgassistentie en -advies, tot 24/7 medische permanentie…

U ziet: algehele gemoedsrust, dat is waar wij voor staan. Op die manier kan u onafhankelijk, zelfstandig en vooral voluit blijven genieten van het leven.

Assistentie verhuis

Bij Edition Zoute helpen en begeleiden we u graag bij alle praktische zaken van uw verhuis: opmaak van de plaatsbeschrijving, overdracht van nutsvoorzieningen, aansluiting voor TV, tips bij de inrichting,…

Edition Zoute in beeld

INTERIEUR
INTERIEUR
EXTERIEUR
EXTERIEUR
https://immowatchers.com/partners/landcom/

Wens je meer informatie over Edition Zoute?

We bezorgen jou de nodige info per e-mail en brengen jou met plezier in contact met onze partner.

privacy(Required)
https://immowatchers.com/partners/landcom/

Gerelateerde panden of projecten

Vind hier een overzicht van gerelateerde panden of projecten.

Te koop
Vanaf € 386.000 (excl. kosten)
Hoost
Maes en Boereboomplein, 8301 Knokke-Heist
Appartement
1 - 3
Slaapkamer(s)
1 - 2
Badkamer(s)
78 - 242
m2
Bew. Oppervl.
78 - 242
m2
Bew. Oppervl.
Te koop
Invest
Vanaf € 165.499 (excl. kosten)
Ibis Knokke
Kalvekeetdijk 276, 8300 Knokke-Heist
Hotelkamer
1
Slaapkamer(s)
1
Badkamer(s)
Op aanvraag
Bew. Oppervl.
Op aanvraag
Bew. Oppervl.

Gelegen in Knokke-heist

Knokke, gelegen aan de Belgische kust, staat bekend om zijn prachtige stranden, levendige cultuur en luxe levensstijl. Het vastgoed in Knokke trekt zowel lokale bewoners als internationale kopers aan vanwege de exclusieve ligging en de uitstekende voorzieningen. Mensen investeren hier vaak in vastgoed om te genieten van een ontspannen levensstijl aan zee, met elegante villa’s en appartementen die een gevoel van luxe en comfort bieden. Voor velen is Knokke een ideale bestemming voor een tweede verblijf vanwege de aantrekkelijke combinatie van zeezicht, gastronomie en culturele evenementen. Het bruisende sociale leven, de nabijheid van winkels en restaurants, en de uitstekende bereikbaarheid maken het tot een gewilde locatie voor zowel vakantiegangers als permanente bewoners. Met een mix van moderne architectuur en traditionele charme biedt Knokke een diverse selectie aan vastgoedopties die voldoen aan de wensen van verschillende kopers.

Gerelateerde artikels

Vind hier een overzicht van gerelateerde artikels.

Het verschil tussen een serviceflat en een assistentiewoning ligt voornamelijk in de aangeboden diensten en zorgondersteuning. In dit artikel lees je de belangrijkste...