Property ID:    CAPITALL-CENTRE1

Centre.1

Vanaf
190.000
(excl. kosten)
3%
Kommekensstraat, 2000 Antwerpen
3%
Te koop
Studentenvastgoed
Partner

Capitall

Categorie
Studentenvastgoed
Slaapkamers
1
Badkamers
1
Bewoonbare oppervlakte
Op aanvraag
Grond oppervlakte
Op aanvraag
Garage
Op aanvraag
Bouwjaar
Op aanvraag
Prijs
Vanaf
190.000
(excl. kosten)

Centre.1 studentenresidentie in Antwerpen

We zijn opgetogen om dit kleinschalige investeringsproject van 16 studentenwoningen te presenteren. Centre.1, gelegen in het bruisende hart van de universiteitsbuurt in Antwerpen. Als op één na grootste studentenstad van Vlaanderen, met meer dan 500.000 inwoners en een studentenpopulatie van ruim 60.000, is Antwerpen een centrum van academische activiteit.

De vraag naar studentenhuisvesting blijft gestaag toenemen, met een jaarlijkse stijging van het aantal studenten dat op zoek is naar een kamer. In 2023 steeg het aantal studenten dat een kamer huurde met 10% ten opzichte van het voorgaande jaar. Dit heeft geleid tot een tekort aan zowel kwalitatieve als kwantitatieve studentenwoningen in de stad.

Centre.1 is een eigentijds gebouw dat voldoet aan alle moderne eisen en behoeften van studenten. Het is strategisch gelegen op een AAA-locatie, wat resulteert in een constante vraag naar de beschikbare kamers en daarmee een hoog bezettingsniveau en een stijgende waarde van het vastgoed.

Belangrijke voorzieningen bevinden zich op loopafstand, waaronder hogescholen en universiteiten, openbaar vervoer, supermarkten, winkels, recreatiegebieden, bioscopen, bibliotheken, studentenruimtes, restaurants, studentencafés en sportfaciliteiten. Met al deze gemakken binnen handbereik is Centre.1 de ideale keuze voor studenten die op zoek zijn naar comfortabele en goed gelegen accommodatie.

Centre.1 in beeld

INTERIEUR
INTERIEUR
EXTERIEUR
EXTERIEUR
https://immowatchers.com/partners/capitall/

Wens je meer informatie over Centre.1?

We bezorgen jou de nodige info per e-mail en brengen jou met plezier in contact met onze partner.

privacy(Required)
https://immowatchers.com/partners/capitall/

Gerelateerde panden of projecten

Vind hier een overzicht van gerelateerde panden of projecten.

Te koop
Vanaf € 310.000 (excl. kosten)
Kwekerijstraat 99
Kwekerijstraat 99, 2000 Antwerpen
Appartement
2
Slaapkamer(s)
1
Badkamer(s)
101.2
m2
Bew. Oppervl.
101.2
m2
Bew. Oppervl.
Te koop
Invest
Vanaf € 249.000 (excl. kosten)
Anna │ Linkeroever
Fromentinstraat, 2000 Antwerpen
Appartement
1 - 3
Slaapkamer(s)
1 - 2
Badkamer(s)
79 - 132
m2
Bew. Oppervl.
79 - 132
m2
Bew. Oppervl.
Te koop
Vanaf € 435.000 (excl. kosten)
Anna │ Linkeroever
Fromentinstraat, 2000 Antwerpen
Huis
3
Slaapkamer(s)
1
Badkamer(s)
132 - 136,80
m2
Bew. Oppervl.
132 - 136,80
m2
Bew. Oppervl.

Gelegen in Antwerpen

Antwerpen, gelegen in het hart van België, is een bruisende stad met een rijke geschiedenis en een bloeiende vastgoedmarkt. Mensen kopen hier vaak vastgoed om zelf te wonen vanwege de diverse en levendige wijken, zoals het historische centrum met zijn prachtige architectuur en gezellige pleinen. De stad biedt een uitstekende levenskwaliteit met tal van culturele bezienswaardigheden, restaurants en winkels op loopafstand. Voor investeerders is Antwerpen aantrekkelijk vanwege zijn strategische ligging als een belangrijk handelscentrum en havenstad, wat zorgt voor een constante vraag naar huurwoningen en commercieel vastgoed. Bovendien heeft Antwerpen een stabiele vastgoedmarkt met een gezonde groei op lange termijn, waardoor het een veilige keuze is voor investeerders die waarde willen toevoegen aan hun portefeuille.

Gerelateerde artikels

Vind hier een overzicht van gerelateerde artikels.

In vastgoedbeleggingen is locatie cruciaal. Antwerpen trekt toenemende aandacht als investeringsbestemming voor studentenvastgoed. We onderzoeken de voordelen en kenmerken ervan....