Property ID:    ION-CAPRONNIER

Capronnier

Vanaf
285.500
(excl. kosten)
Invest
Capronnierstraat, 1030 Schaarbeek
Invest
Te koop
Appartement
Partner

ION

Categorie
Investeringsvastgoed
Slaapkamers
1 - 5
Badkamers
1 - 3
Bewoonbare oppervlakte
Op aanvraag
Grond oppervlakte
Op aanvraag
Garage
104 plaatsen
Bouwjaar
In aanbouw
Prijs
Vanaf
285.500
(excl. kosten)

Onbezorgd investeren met Capronnier

Gelegen in een levendige wijk in Schaarbeek, op slechts een steenworp afstand van het centrum van Brussel, bevindt zich Capronnier. Dit residentiële nieuwbouwproject biedt toekomstige bewoners een ideale woonplek en jou als eigenaar-investeerder een uitstekende kans.

De buurt kent een grote vraag naar hoogwaardige appartementen en parkeerplaatsen. Daarnaast profiteer je van een verhuurgarantie van 30 jaar* en volledig beheer door een erkend sociaal verhuurkantoor, gesubsidieerd door het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Dit garandeert een duurzaam rendement en een zorgeloze investering, met als extra voordeel een pakket fiscale voordelen.

  • Van 1 slaapkamer tot 5 slaapkamers
  • Elk appartement heeft een ruim terras
  • Uniek groen binnenplein zorgt voor een gezellige woonbeleving
  • Duurzame bouwmaterialen zorgen voor een energieconform gebouw
  • Uniek ontwerp door DDS+ architecten
  • Vlot bereikbare ligging
  • Op wandelafstand van horeca, supermarkten en dergelijke
  • Kwalitatieve afwerking met aandacht voor licht

Absolute zekerheid

Een Sociaal Verhuurkantoor (SVK) is een erkende vzw die kwaliteitsvolle huurwoningen of appartementen op de private markt huurt en deze vervolgens tegen een redelijke prijs aanbiedt aan mensen met een lager inkomen of in een kwetsbare woonsituatie.

Wanneer je investeert in Capronnier, vertrouw je je appartement toe aan SVK ‘Wijken’. Dit kantoor beheert en onderhoudt je eigendom en levert het na afloop weer in oorspronkelijke staat op.

Capronnier in beeld

INTERIEUR
INTERIEUR
EXTERIEUR
EXTERIEUR
https://immowatchers.com/partners/ion/

Wens je meer informatie over Capronnier?

We bezorgen jou de nodige info per e-mail en brengen jou met plezier in contact met onze partner.

privacy(Required)
https://immowatchers.com/partners/ion/

Gerelateerde panden of projecten

Vind hier een overzicht van gerelateerde panden of projecten.

Geen units gevonden

Gelegen in Schaarbeek

Schaarbeek, een bruisende gemeente in Brussel, België, staat bekend om zijn prachtige art-nouveau-architectuur en levendige gemeenschapsleven. De vastgoedmarkt hier is aantrekkelijk voor investeerders vanwege de relatief betaalbare prijzen in vergelijking met andere Brusselse wijken, gecombineerd met een stijgende vraag naar woningen. Schaarbeek heeft ook een strategische ligging, dicht bij het centrum van Brussel en goed verbonden met het openbaar vervoer, wat het ideaal maakt voor zowel bewoners als huurders.

Daarnaast zorgen diverse infrastructuurprojecten en stadsvernieuwingsinitiatieven voor een positieve waardestijging van het vastgoed. Investeerders worden aangetrokken door de potentie voor huurinkomsten en waardevermeerdering op de lange termijn, waardoor Schaarbeek een aantrekkelijke optie is binnen de Brusselse vastgoedmarkt.